Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

EA Benelux: release datum De Sims 3 Levensweg is nu woensdag 1 juni!

Vanochtend hebben zowel SVT, SP2 als de officiële De Sims Hyves gemeld dat de release van De Sims 3 Levensweg niet op vrijdag 3 juni is maar op woensdag 1 juni.

Voor de zekerheid hebben we het nog even met EA Benelux gecheckt en de release is nu inderdaad op woensdag 1 juni 2011.

Op Sims Nieuws vind je erg veel informatie en beeldmateriaal van de 4e uitbreiding voor De Sims 3: Levensweg.

Op onze De Sims 3 Levensweg informatie pagina vind je het meeste wel bij elkaar. Bijvoorbeeld de vele screenshots en de video’s die tot nu toe online zijn gekomen.

En op ons Sims Levensweg forum vind je nog veel meer informatie waaronder een aantal artikelen die we speciaal voor jullie vertaald hebben. En vergeet onze belangrijkste weetjes over De Sims 3 Levensweg post niet waarin we allerlei leuke details op een rijtje hebben gezet.

Tenslotte hebben we nog de preview van De Sims 3 Levensweg die Xelles heeft gemaakt toen hij op 14 april 2011 in Londen – Engeland was om het spel te spelen: De Sims 3 Levensweg – Eerste impressie in Londen.

Mocht je dan nog niet genoeg weten over de 4e uitbreiding voor De Sims 3, dan kun je al onze De Sims 3 Levensweg homepage berichten nog eens nalezen want er is echt al veel bekend. En dat wil je allemaal niet missen!

Nog 6 dagen nagelbijten en De Sims 3 Levensweg is er.

56 gedachtes over “EA Benelux: release datum De Sims 3 Levensweg is nu woensdag 1 juni!”

 1. marco

  Heel leuk! Kan eindelijk een echte replica maken van mijn huis (door de cilindertrappen). Alleen moet rechtsboven bij release datum wel aangepast worden want daar staat nog 8 dagen.

    1. DaisyRose

     Ze zijn normaal snel met het antwoorden geweest(vaak al binnen 24 uur) maar heb dat mailtje na 18.00 verstuurd dus denk dat ik pas morgen antwoord heb

    1. DaisyRose

     Heb dus antwoord gekregen
     Mail 1: Hartelijk dank voor uw e-mail van 26 mei 2011..
     U geeft aan dat u graa de leverdatum van de Sims 3 Levensweg wilt weten.
     De laatst bekende leverdatum bij Bol.com is 2 juni 2011.

     Heb daarna nog een mailtje gestuurd met dat er dus op verschillende sites gemeld was dat de datum veranderd was naar 1 juni.

     Mail 2: U wilt graag weten wat de verschijningsdatum is van het artikel ‘De Sims 3 Levensweg’. Wij hebben op dit moment nog geen nieuwe informatie ontvangen van onze leverancier. We moeten er dan vanuit gaan dat de verschijningsdatum op 2 juni 2011 blijft staan.

     Dus denk dat(voor wie het besteld heeft bij bol.com) dat we het later pas krijgen

 2. hiki

  Net in de Kalverstraat enzo (Amsterdam) een zooi winkels afgelopen. Nergens verkopen ze De Sims 3 Levensweg al. De 2e juni staat in alle computers, behalve bij BS, daar staat de 9e juni.

 3. imaani

  Ik kan niet meer Op me Sims spelen door mijn pc!! als ik wil spelen dan valt me sims uit! maaar ik ben aan het sparen voor een andere pc en dan kan ik masz op de sims speln !! xp

 4. Angel

  Net als alle simsfans ben ik vanmorgen aan het zoeken gegaan of er een winkel is die de sims 3 generations mag verkopen…en ik heb er een gevonden ! eplaza heeft groen licht gekregen om vandaag al met de verkoop te beginnen.

 5. Rue

  Ik ben vandaag naar de FreeRecordShop geweest, en het is 1 juni, maar hij was er nog helemaal niet? En ik heb hem dus net besteld op Bol.com, maar die zal hem waarschijnlijk pas vrijdag leveren, want morgen is het hemelvaart en dan zijn alle winkels dicht?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>