Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Nieuwe De Sims 3 patch voor het basis spel is nog niet officieel!

Simprograms meld in deze post dat er een nieuwe patch gevonden is op servers van EA: 1.22. Het gaat hierbij om een patch voor het basis spel en deze zal waarschijnlijk net voor de release van De Sims 3 Levensweg online komen.

Voor nu raden we jullie aan deze niet te downloaden en te installeren: je vind hem nog niet in De Sims 3 Opstarter als update en dat is niet voor niks. Je weet maar nooit wat er de komende dagen nog aan deze patch  gaat veranderen.

Zodra de officiële patch er is melden we dat uiteraard meteen.

Een gedachte over “Nieuwe De Sims 3 patch voor het basis spel is nog niet officieel!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>