Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

De Sims 3 Town Life Stuff wordt volgende accessoires pakket?

Op deze pagina van de Canadese Amazon is een nieuw accessoires pakket voor De Sims 3 opgedoken met de naam The Sims 3 Town Life Stuff. De release datum staat op 26 juli 2011 en kost 20 Canadese dollars. Vrij vertaald betekend Town Life Stuff  iets van Stads Leven accessoires.

Meer dan dit is nog niet bekend maar de datum komt bijna overeen met de release lijst die we hebben gezien van Bart Smit waar een nieuw accessoires pakket voor 28 juli 2011 opstaat.

Bron: Simcookie

15 gedachtes over “De Sims 3 Town Life Stuff wordt volgende accessoires pakket?”

 1. bas944

  Hij komt niet bijna, maar helemaal overeen. Amazon is een Amerikaanse site, dus heeft altijd de dinsdag als releasedatum.
  In Nederland komen ze altijd op donderdag uit, dus de 28ste 😉

   1. hiki

    Eind juni doen we dan, denk dat dit wel klopt al moet ik zeggen dat de titel me erg bekend voorkomt. Was er niet een eerder gerucht over een SP met deze naam? Ik kan er iig op onze site niks over terug vinden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>