Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen nu ook beschikbaar op Steam

De Sims 3 en de uitbreidings- en accessoirespakketten zijn al een hele tijd beschikbaar op Steam, en vanaf nu is De Sims Middeleeuwen ook beschikbaar op deze website, waar je online spellen kan kopen.

De prijs van het spel ligt gelijk aan de prijs in de winkel, dus voor een grote korting hoef je het natuurlijk niet te doen. Maar als je De Sims Middeleeuwen nog niet hebt, Steam gebruikt en twijfelt, kan het vanaf nu dus wel.

| De Sims Middeleeuwen op Steam |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>