Gratis spullen bij het uploaden van herinneringen naar TheSims3.com

Gratis objecten of outfits zit er meestal niet in op de Store, maar vanaf heden heeft EA toch iets bedacht op ons een plezier te doen. Bij het uploaden van nieuwe herinneringen, wat kan met Levensweg of de nieuwe patch, krijg je bij een bepaald aantal gratis objecten of outfits uit de Store, zo meld Crinrict’s Sims 3 Help Blog.

De afbeeldingen hierboven laten een aantal ‘beloningen’ zien die je krijgt bij het uploaden, je kan er nog meer vinden in het ‘klik hier om verder te lezen’-gedeelte. Echter krijg je (nog) geen bericht als je deze spullen hebt gekregen na het uploaden van een bepaald aantal herinneringen, ze verschijnen gewoon tussen je aankopen. Of dit nog veranderd is onduidelijk.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

28 reacties

  1. Nee, ik heb vijf herinneringen gedeeld op thesims3.com en heb twee voorwerpen gekregen. Het werkt dus in ieder geval met je account op thesims3.com, maar ik weet niet zeker hoe het zit met facebook.

        1. Dat is overigens een standaard omschrijving. Je kan natuurlijk ook zelf iets leuks invullen, maar ik had niet bepaald inspiratie. Ze is overigens (bijna) zwanger; vandaar dat overgeven.

          Het is in ieder geval een leuke actie van EA Games dat je voorwerpen kunt verdienen met het delen van herinneringen. Vooral dat bubbelbad ziet er goed uit! 🙂

  2. Het is wel zeker jatwerk, iets van de EA server halen wat nog niet echt openbaar gegeven is. EA US is altijd erg boos als zoiets gebeurt. Maar ja: het is al vaker gebeurt en de beveiliging is schijnbaar nooit verscherpt 😛

  3. Het is prima dat jij een andere mening bent toegedaan, maar onderbouw deze dan ook juridisch als je met zulke termen rondstrooit. Dit is niet als ‘jatwerk’ (diefstal) te kwalificeren. Je zou eerder jouw uitspraak als smaad of laster kunnen kwalificeren. Het lijkt mij dan ook beter te zeggen dat je iets niet netjes vindt oid, dan dat je zulke termen gaat gebruiken.

    1. Er zijn al eerder dingen van de server gehaald (waaronder nieuwsbrieven) en die moesten toen offline worden gehaald na mails van EA US, onder andere aan Simprograms. De toon in die emails was toen over duidelijk.

      Maar ik ga geen ja – nee spelletje spelen 🙂

      PS: als er iets van onze server gehaald wordt zonder toestemming van ons is dat ook jatten. 🙂

    1. De patch is niet meer op de server van EA Games te vinden (althans niet op de oude locatie), maar zal vast over een paar dagen weer terug zijn. Het is dus niet zo dat je dat niet meer zal krijgen.

      De patch is overigens nog wel hier en daar te vinden. Alleen weet je dan natuurlijk niet 100% zeker of er bijvoorbeeld een virus bijzit. Nou zou geen enkele fansite dat over het algemeen doen, maar zo erg is het toch niet om een paar dagen te wachten?

    1. Nee, Als je een herinnering krijgt, Klik je dat je op dat ding dat je die kan aanpassen dan zie je daar ergens staan Delen en tja PAMPAM daar klik je op Xd

  4. hooiii
    weet iemand bij welke site je gratis kunt regristeren voor sims 2 op de computer?
    en kan je zwanger worden bij Sims Freeplay voor op de i-pod?

    1. Oh, ik kom net nog een Nederlandse uitleg tegen:
      • Trouwen en samenwonen – Bouw een relatie op, koop een ring (zorg dat het een mooie is, want dan is de kans groter dat de ander ja zegt), ga op je knieën en treed in het huwelijksbootje.
      • Baby’s – Zo gauw je getrouwd bent moet je aan je nageslacht denken. Koop snel een wiegje en doe van goe goe ga ga!

      1. Niet lullig bedoelt: Maar dit hoort hier niet in thuis 😛 Sowieso de vraag/uitleg niet 😛 Hoort eerder bij freeplay dingen 😛 Bedankt voor uitleg caitlin!

        1. Oh haha.. Sorry! Ik zie nu ook pas wat voor ’topic’ dit eigenlijk is.. Was vanmiddag even in mijn pauze aan het kijken op SN en zag de vraag van naomi, ik heb niet opgelet op wat er allemaal nog boven stond. Ik zal er de volgende keer op letten 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *