Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Store

Gratis spullen bij het uploaden van herinneringen naar TheSims3.com

Gratis objecten of outfits zit er meestal niet in op de Store, maar vanaf heden heeft EA toch iets bedacht op ons een plezier te doen. Bij het uploaden van nieuwe herinneringen, wat kan met Levensweg of de nieuwe patch, krijg je bij een bepaald aantal gratis objecten of outfits uit de Store, zo meld Crinrict’s Sims 3 Help Blog.

De afbeeldingen hierboven laten een aantal ‘beloningen’ zien die je krijgt bij het uploaden, je kan er nog meer vinden in het ‘klik hier om verder te lezen’-gedeelte. Echter krijg je (nog) geen bericht als je deze spullen hebt gekregen na het uploaden van een bepaald aantal herinneringen, ze verschijnen gewoon tussen je aankopen. Of dit nog veranderd is onduidelijk.

28 gedachtes over “Gratis spullen bij het uploaden van herinneringen naar TheSims3.com”

 1. Nefje

  Nee, ik heb vijf herinneringen gedeeld op thesims3.com en heb twee voorwerpen gekregen. Het werkt dus in ieder geval met je account op thesims3.com, maar ik weet niet zeker hoe het zit met facebook.

    1. Nefje

     Dat is overigens een standaard omschrijving. Je kan natuurlijk ook zelf iets leuks invullen, maar ik had niet bepaald inspiratie. Ze is overigens (bijna) zwanger; vandaar dat overgeven.

     Het is in ieder geval een leuke actie van EA Games dat je voorwerpen kunt verdienen met het delen van herinneringen. Vooral dat bubbelbad ziet er goed uit! 🙂

 2. hiki

  Het is wel zeker jatwerk, iets van de EA server halen wat nog niet echt openbaar gegeven is. EA US is altijd erg boos als zoiets gebeurt. Maar ja: het is al vaker gebeurt en de beveiliging is schijnbaar nooit verscherpt 😛

 3. Nefje

  Het is prima dat jij een andere mening bent toegedaan, maar onderbouw deze dan ook juridisch als je met zulke termen rondstrooit. Dit is niet als ‘jatwerk’ (diefstal) te kwalificeren. Je zou eerder jouw uitspraak als smaad of laster kunnen kwalificeren. Het lijkt mij dan ook beter te zeggen dat je iets niet netjes vindt oid, dan dat je zulke termen gaat gebruiken.

  1. hiki

   Er zijn al eerder dingen van de server gehaald (waaronder nieuwsbrieven) en die moesten toen offline worden gehaald na mails van EA US, onder andere aan Simprograms. De toon in die emails was toen over duidelijk.

   Maar ik ga geen ja – nee spelletje spelen 🙂

   PS: als er iets van onze server gehaald wordt zonder toestemming van ons is dat ook jatten. 🙂

  1. Nefje

   De patch is niet meer op de server van EA Games te vinden (althans niet op de oude locatie), maar zal vast over een paar dagen weer terug zijn. Het is dus niet zo dat je dat niet meer zal krijgen.

   De patch is overigens nog wel hier en daar te vinden. Alleen weet je dan natuurlijk niet 100% zeker of er bijvoorbeeld een virus bijzit. Nou zou geen enkele fansite dat over het algemeen doen, maar zo erg is het toch niet om een paar dagen te wachten?

  1. Caitlin

   Oh, ik kom net nog een Nederlandse uitleg tegen:
   • Trouwen en samenwonen – Bouw een relatie op, koop een ring (zorg dat het een mooie is, want dan is de kans groter dat de ander ja zegt), ga op je knieën en treed in het huwelijksbootje.
   • Baby’s – Zo gauw je getrouwd bent moet je aan je nageslacht denken. Koop snel een wiegje en doe van goe goe ga ga!

    1. Caitlin

     Oh haha.. Sorry! Ik zie nu ook pas wat voor ‘topic’ dit eigenlijk is.. Was vanmiddag even in mijn pauze aan het kijken op SN en zag de vraag van naomi, ik heb niet opgelet op wat er allemaal nog boven stond. Ik zal er de volgende keer op letten 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>