Reminder: de uitdaging van de maand – mei 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Na een aantal echte foto-uitdagingen is het dit keer tijd voor een make-a-Sim uitdaging! Ik heb al veel prachtige Sims van jullie gezien dus ik denk dat dit geen lastige opdracht is.

Creëer een gezin van 8 jongvolwassenen, het geslacht maakt niet uit. Geef elke Sim een eigen kleur (bijv. de één rood en de volgende groen, enz.) en zorg dat alles wat hij/zij aanheeft, de haarkleur, de ogen, de make-up enz. in die kleur is. Zo doe je dat bij alle 8 jongvolwassenen en heb je dus 8 Sims in 8 verschillende kleuren. Welke kleuren dat zijn en wat de Sims aanhebben mag je helemaal zelf weten.

Maak één foto van alle 8 Sims en post die in het forumtopic vóór zondag 29 mei 18:00 uur. Daarna kan iedereen weer stemmen op zijn/haar favoriet.

| Uitdaging van de maand mei 2011 |

De deadline is zondag 29 mei 18:00 uur en dat is dus al vandaag!