Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg: Hangover 2 parodie

14 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg: Hangover 2 parodie”

  1. SunShineMimi

    vindt het helemaal te gek, Die kussen gevechten weer terug:D precies het zelfde als in de sims 2:D TE GEK!!..En dat kind in dino pak (ook van sims 2) die stiekem langs loopt:P Hoe leuk!! REAL LIFE! woensdag meteen naar de winkel rennen:D

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>