Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

EA Nederland: De Sims 3 Levensweg ligt vanaf morgen in de winkels

HET UITBREIDINGSPAKKET DE SIMS 3 LEVENSWEG LIGT VANAF MORGEN IN DE WINKELS

Haal geintjes uit, organiseer vrijgezellenfeesten, speel met denkbeeldige vrienden en meer met De Sims 3 Levensweg

SCHIPHOL-RIJK 31 mei 2011 – Geef toe aan je drang om kattenkwaad uit te halen! Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket De Sims 3 Levensweg vanaf morgen in de winkels zal liggen. De Sims 3 Levensweg is het nieuwste uitbreidingspakket voor De Sims 3, de best verkochte PC-game van 2009. Met behulp van dit uitbreidingspakket kunnen spelers voortaan de meest uitgebreide verhalen vertellen, van de fantasierijke kindertijd tot de opstandige tienerjaren en het volwassen leven vol, bruiloften, feesten en alle onzekerheden die daarbij horen. Of spelers nu huizen bouwen, liever mooie momenten creรซren als verhalenverteller, graag experimenteren of levenswensen uit laten komen; met de nieuwe onderdelen, gemoedstoestanden, voorwerpen en meer kunnen ze elke levensfase op een nieuwe manier ervaren.

“De Sims 3 Levensweg geeft ons de mogelijkheid om iedere levensfase verder uit te breiden, zodat spelers alle bijzondere momenten nog intenser kunnen ervaren,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. “Van de avontuurlijke en creatieve kinderjaren tot de intense puberteit en de mijlpalen uit het leven van een volwassene, zoals vrijgezellenfeesten en bruiloften; we wilden spelers de middelen geven om de mooiste verhalen te vertellen bij iedere levensfase.”

Van nieuwe feesten tot dramatische gebeurtenissen; er zijn nu nog meer manieren om creatief aan de slag te gaan. De pret begint al tijdens de prille kindertijd, waarin spelers hun Sims kunnen verkleden als dinosaurussen, prinsen, prinsessen of astronauten met de nieuwe verkleedkisten. Spelers kunnen toekijken hoe de kleine koters hun favoriete verhalen naspelen in een van de drie boomhutten met de volgende thema’s: sciencefiction, clubhuis of sprookjeskasteel. Tijdens de tienertijd kunnen spelers kennis maken met het nieuwe strafsysteem. Zo kunnen Sims in de puberteit huisarrest krijgen omdat ze geintjes uitgehaald hebben, of omdat ze het huis uit zijn geslopen.

Tieners met een rebels karakter zullen het moeilijker vinden om saai thuis te blijven en hebben de drang om geintjes met anderen uit te halen. Zo zijn ze helemaal in hun element als ze een toilet op kunnen blazen, verf uit de douche kunnen laten komen of belletje kunnen trekken, terwijl andere Sims er weer van dromen om de koning of koningin van het bal te worden. Volwassen Sims kunnen een vrijgezellenfeest of uitbundige bruiloft organiseren en een midlifecrisis doormaken waarin ze hun uiterlijk of zelfs hun carriรจre kunnen aanpassen. De Sims 3 Levensweg geeft spelers de mogelijkheid om de mooiste momenten die hun Sims doormaken vast te leggen met een videocamera in de game zelf. Door het nieuwe systeem voor herinneringen kunnen spelers ook de herinneringen van hun Sims uploaden en delen via www.desims3.nl en Facebook.

42 gedachtes over “EA Nederland: De Sims 3 Levensweg ligt vanaf morgen in de winkels”

 1. hiki

  Het rare aan dit persbericht is dat er wel gezegd wordt: morgen is ie er maar dat 1 juni niet wordt genoemd. Het is logisch dat morgen 1 juni is maar zo goed lezen de meeste mensen niet?

  Of zeur ik nu?

 2. isa

  als je doelt op dat er een hoop vandaag al kijken ๐Ÿ™‚ de meeste hopen dat tie vandaag al te koop is maar het is denk bij de meeste wel bekend dat tie 1 juni pas uitkomt (in elk geval bij de fans de winkels weten het nog niet allemaal die beweren 9 juni)

 3. Spiderlady

  2 juni zal niet gaan ivm hemelvaart.
  eerst was het 3 juni en zo heb ik het ook besteld bij Bol…
  naja, dan heb ik in ieder geval iets te doen in het weekenden kan ik eerst ff genieten van al het commentaar op de nieuwste patches etc hehe;)

 4. Sabrina

  Haha, bij hele sommige winkels kan je hem 1 juni halen. Als je misschien Dynabyte bij je in de buurt hebt, heb net even opgebelt kan hem morgen ophalen, kan helaas weinig van het weekend genieten @ werken. : (

 5. Timo

  Ik heb hem net gehaald bij gamestore eplaza.
  De man achter de kassa zei dat hij vandaag gebelt werd dat hij ze vandaag al mocht verkopen. Dus ik ga m nu spelen.

  veel plezier iedereen(K)

 6. chantal

  hahaha ik heb hem ook net bij de game store gehaald ๐Ÿ˜€ ik had gebelt toen kreeg ik eerst te horen dat de sims 3 nog niet in de winkel lag en een paar uurtjes later rond 3 uur werd ik gebelt ๐Ÿ˜€ en kon ik de sims 3 levensweg ophalen ๐Ÿ˜€ jeeej vanavond sims 3 levensweg spelen :d

 7. Lenie

  Ik heb ‘m van de EA Store. Hij is gedownload, nu wil ik installeren, zegt ie dat ik de versie van Sims 3 moet updaten maar als ik naar de Launcher ga geeft ie niks aan en kan ik dus niet updaten! Ik zie onderin ook geen icoontje voor Levensweg.

 8. isa

  ik heb nog geen winkel gevonden die hem morgen zeker weten heeft freerecordshop denkt dat tie hem morgen binnen krijgt maar dat weet ik dan pas om 13.00 en ik moet om 12.00 naar mijn werk, denk maar weer om half tien rondje stad doen

 9. Chris

  ik heb het spel gekocht via de EA store, ook voor de gratis buitleven. en die heb ik ook meteen kunnen downloaden. maar nu kreeg ik net een mailtje dat levensweg ook te downloaden is maar hij staat nie bij mijn EA download manager.. en ik heb al een paar keer geprobeerd EADM opnieuw op te starten enzo maar hij doet het niet! weet iemand mischien wat ik kan doen? zit al een uur te zoeken!! help!

 10. Chris

  ow, dan is er toch iets fout denk ik.. ik heb ook zitten zoeken bij EADM bij bestelgeschiedenis en daar staat dat de bestelling geanuleerd is. terwijl ik wel betaald heb. hoe kan dat?

 11. Super_Grootgevaar

  Morgen is hij inderdaad in de winkel maar niet in Belgiรซ blijkbaar… Ben het in de Fnac, Frs, Bart Smit, e.d. gaan vragen ze zeggen allemaal vrijdag 3 juni… Ik moet dus nog even iets langer wachten ๐Ÿ™

 12. elien

  hmm zotraar , ik heb hem gepre-orderd bij game manie omdat ik weet dat je hem altijd vroeger hebt dan , maar nu staat er daar als datum release 2juni , maar dat is een feestdag ;s hopelijk kan ik er morgen om

 13. redhead0966

  Hoop dat ie vandaag in de brievenbus ligt, kreeg gisteravond mail van Boll dat ie verzonden is.Nou hopen dat de postbode m niet eerst bij de overburen in de bus gooit.lol

 14. isa

  net naar de dixons (gouda) geweest die zegt dat release morgen is (ook volgens de ea games site) hij krijgt hem pas vanmiddag binnen, v&d had hem ook nog niet.

  toch maar naar de gamestore e-plaza geweest ondanks dat hij gister zei dat de realese 9 juni was. Ik kwam binnen zegt tie je had gelijk ๐Ÿ˜€ altijd leuk om te horen.

  Had tie hem toch gister binnen (balen had ik hem gister al kunnen hebben) dus nu heb ik hem en nog een uur om te spelen voor ik moet werken

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>