Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Het grote ‘ja ik heb De Sims 3 Levensweg’ topic

Morgen is de officiële releasedag van De Sims 3 Levensweg, de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3. Zoals bij elke release is er een grote kans dat jullie vandaag al De Sims 3 Levensweg in de winkels kunnen kopen.

Daarom hebben we – traditiegetrouw – weer ‘het grote ja ik heb hem’ topic op ons forum waar je kan melden waar je De Sims 3 Levensweg hebt kunnen kopen.

Dus als je het spel gekocht heb laat iedereen dan even weten waar dat was, dan kunnen andere fans naar die winkel rennen om ook hun exemplaar te kopen. Uiteraard kun je er ook je screens kwijt maar de meeste van onze forumleden hebben wel hun eigen screens topic.

We wensen iedereen veel succes met hun jacht op deze erg leuke uitbreiding.

| Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Levensweg’ topic! |