De Sims 3 Levensweg ligt vandaag in de winkels

Vandaag is het eindelijk zover: De Sims 3 Levensweg – de vierde uitbreiding voor De Sims 3 – ligt in de winkels.

Op Sims Nieuws vind je erg veel informatie en beeldmateriaal van deze uitbreiding.

Op onze De Sims 3 Levensweg informatie pagina vind je het meeste wel bij elkaar. Bijvoorbeeld de vele prerelease screenshots en de video’s die tot nu toe online zijn gekomen.

En op ons De Sims 3 Levensweg forum vind je nog veel meer informatie waaronder een aantal artikelen die we speciaal voor jullie vertaald hebben. En vergeet onze belangrijkste weetjes over De Sims 3 Levensweg post niet waarin we allerlei leuke details op een rijtje hebben gezet. En je kunt op ons forum de uitbreiding ook een cijfer geven, je bugs en errors melden en je screens & video’s kwijt.

Tenslotte hebben we nog de preview van De Sims 3 Levensweg die Xelles heeft gemaakt toen hij op 14 april 2011 in Londen – Engeland was om het spel te spelen: De Sims 3 Levensweg – Eerste impressie in Londen. Binnenkort zullen we ook een review maken maar daarvoor gaan we de game eerst zelf even goed spelen en ontdekken.

Mocht je dan nog niet genoeg weten over de 4e uitbreiding voor De Sims 3, dan kun je al onze De Sims 3 Levensweg homepage berichten nog eens nalezen want er is echt al veel bekend want een groot aantal gamers heeft het spel al. En dat wil je allemaal niet missen!

We wensen iedereen erg veel plezier met De Sims 3 Levensweg, volgens ons is het een erg leuke uitbreiding geworden die iedereen de komende tijd weer flink bezig zal houden.

11 reacties

  1. Heey mede sims 3 fans. Tegenwoordig zit er geen handleiding meer inbegrepen bij de sims 3 uitbreidings pakketten. Je moet ze dan ergens downloaden van de site. Weten jullie misschien waar je ze kan downloaden. Alvast bedankt.

    GR. Linda

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *