De uitdaging van de maand – juni 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

‘Family Portret’ is de titel van de uitdaging van de komende maand. Deze maand staat de uitbreiding de Sims 3 Levensweg centraal en daarom hebben we deze uitdaging voor jullie verzonnen. De bedoeling is om een foto te maken van een happy – of juist niet – familie te maken. Je kunt daarbij natuurlijk goed gebruik maken van de buggy’s, speeltuinen en andere leuke en handige spullen uit de Sims 3 Levensweg, maar het is niet verplicht om de Sims 3 Levensweg te hebben of te gebruiken.

Er zijn verder helemaal geen eisen, je mag dus zelf bepalen of je gezin één vader en één moeder heeft, twee vaders of twee moeders heeft of misschien maar één ouder? Zijn er 8 kinderen of hebben je Sims helemaal geen kinderen? Aan jouw de keuze! Typ bij je familieportret een leuk verhaaltje over wie wie is en waarom zij moeten winnen!

Jullie hebben de tijd tot dinsdag 28 juni 18:00!

| Uitdaging van de maand juni 2011 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.