Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

EA – Sims Team werkt aan problemen met de laatste patch

Gisterenavond is er een nieuwe patch online gekomen voor De Sims 3, zie ook dit bericht op onze site. Inmiddels heeft EA laten weten dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een oplossing, maar voor nu is het niet zeker wanneer die oplossing er komt.

We weten dat de nieuwe patch niet bij iedereen problemen geeft, maar voorzover wij kunnen lezen, alleen al op onze eigen site, hebben toch wel erg veel Simmers problemen.

Why can’t I download the latest update for The Sims 3?

We are aware of the issues with the update to The Sims 3 launcher, and we’re working towards a permanent fix as quickly as possible.

In the interim: you can download the standalone base game update and this may resolve the issue for some players.

Custom content and unsupported mods may also be preventing the game from patching. Uninstall and delete all third-party mods and unsupported content. After deleting all third-party content, you must manually uninstall The Sims 3 to completely get rid of the extra content.

Note: Installing third-party software changes actual files in The Sims 3. Deleting the unsupported content will not erase the modifications to the game that the software installed.

We houden jullie zo goed als mogelijk is op de hoogte: meer dan dat kunnen wij ook niet doen.

Het probleem daarbij is wel dat het Sims Team vaak niet verder komt dan het Amerikaanse De Sims 3 forum met hun communicatie. We hopen dus dat ook EA Benelux ons op 1 of andere manier op de hoogte kan houden.

63 gedachtes over “EA – Sims Team werkt aan problemen met de laatste patch”

 1. hiki

  Er zijn mensen die Levensweg gewoon geinstalleerd hebben zonder problemen, ook geen problemen met het patchen. Maar ik weet niet of die op een MAC of een PC spelen. Of dat die een digitale versie hebben van de EA Store of gewoon in de winkel gekocht hebben.

  Als je dus niet al te technies bent zou ik nog even wachten een paar uur. EA NL is bezig met een bericht dat wel snel online zal komen.

 2. redhead0966

  Nou die paar uur kan ik nog wel wachten, postbode komt pas na 13:00 dus heb ik nog wel ff geduld.Kan ik nu mooi de boodschappen in huis halen voor mn dochter dr feestjes vrijdag en zaterdag.Kan ik morgen en vrijdag alleen maar uitrusten met de sims.Lol

 3. Simsbear

  Yay, Hij lag er al 2 dagen
  en het was een kwelling om steeds weg te moeten YAY!

  Hij installeert nu EN OEH KAN NIET WACHTEN xxx en dan over paar dagen nieuwe videokaart
  kan k eindelijk de sims 3 goed laten verlopen xx

 4. Marlies

  Ik heb Levensweg online gekocht bij EA en hij zegt ook telkens dat ik Sims 3 moet updaten maar in het startscherm geeft ie aan dat er geen updates zijn! Whaa!! Wil spelen!!
  Hopelijk wordt dit snel opgelost!

 5. Annemiek

  Ik snap het niet goed, er hoort dus een patch te staan in je launcher, maar die staat er niet? Maar wat heeft dat te maken met dat je Levensweg dan niet zou kunnen instaleren? Ik zit met smart te wachten op de postbode! 😛 De pakjespostbode komt bij ons altijd héul laat. Om half 6 ofzo, nog even doorwachten dus..

 6. spiderlady

  …altijd weer opvallend dat echt bij iedere patch iets fout gaat..echt knap -.-
  ik zie wel even wat de patch bij mij doet, ik haal in ieder geval mijn mods/download mapje even weg…*fluit*..

 7. yanyo111

  mijn conclusie: als je het spel gedownload hebt (illigaal natuurlijk wel) heb je problemen volgens de meeste reacties.
  heb je het spel gekocht in cd versie doet hij het gewoon.
  van mac weet ik niks maar als hiki ook windows heeft dan denk ik dat ie het goed doet bij windows in cd vorm.
  dat was het XD

 8. Marlies

  Ik heb em gewoon gekocht via de ea site maar hij blijft maar roepen dat ik de sims3 moet updaten maar er staat geen update in het startscherm.. Ik baal echt als een stekker vooral omdat ik echt niet weet wat ik nog moet proberen..

 9. Michelle

  ik heb de sims levensweg vandaag binnen gekregen maar nu staat ie op versie 8. nogwat maar het laden gaat nu zo langzaaam ik ben al vanaf kwart voor 2 bezig en heb nog steeds niet gespeeld weet iemand wat dit is sorry als dit hier niet hooort maar ik ben echt hopelooos

 10. Bloos6

  Klein minpuntje en ik denk van de patch. Als je de cd in de comp doet krijg je de setup te zien en niet de launcher. Net als bij sims middeleeuwen moet je dus starten vanaf je icoontje en de setup weg klikken.
  Verder nog wel wat bugs ontdekt maar ja zonder bugs is sims niet compleet he hehehehehe 😉

 11. miranda

  ik heb hem geïnstalleerd en hij zegt dat ie speelklaar is maar als ik hem wil spelen geeft ie aan dat er een fout is opgetreden tijdens het opstarten. ik moet het logboek controleren maar weet waar ik die kan vinden.

 12. marisca

  bij mij deed hij het perfect nergens last van tot gisteravond ineens hij blijft telkens ff vast hangen voor een paar seconden en dan gaat ie weer ff verder en dan hangt ie weer pff zo irritant wie weet hoe dat kan?? en vooral hoe ik het weer gewoon krijg?

 13. Manon

  ik heb geen idee waar jullie het over hebben patch?
  maar ik heb zelf alles op cd.. heb opzicht nog geen problemen gehad alleen dat hij soms vast loopt en dan het spel afsluit:S heel raar en hij zegt ook meteen in het begin bij simlauncher er is een fout opgetreden er word na een oplossing gezocht en ff later start het spel wel..
  binnekort ook maar levensweg halen.. of zijn daar nu nog problemen mee?

 14. DENNUSZ

  Enigste wat ik als probleem was, is dat ik m’n basegame (omdat ik toen alleen basegame nog had & na levensweg, heb ik van iemand nog wereld avonturen en luxe accessoires geleend) die had ik gepatched naar levensweg patch! (Met lichaamsbeharing en etc..) Maar dat had ik dus eigenlijk niet moeten doen want toen gaf m’n sims de heletijd aan dat het geen compactibale version was, en toen was m’n installer opeens weg.. Nou dus heb ik even Sims 3 helemaal van m’n iMac afgehaald, en daarna in volgorde Sims 3, Luxe, Wereldavonturen, en levensweg derop gezet, en nu doet die het zoals het hoort, en heeft die ook gewoon geinstalleerd!

 15. Barabra

  Ik heb een probleem. Als ik nu mijn Sims opstart dan zie je een scherm met daarop: Er is een nieuwe update met nieuwe materialen van de sims 3 store, wilt u deze downloaden? Maar dan kan ik helemaal niet op de knoppen ja, nee of later drukken. Dus ik kan nu helemaal niet spelen, wat moet ik doen?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>