Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Store

Vergeten jullie de De Sims 3 Levensweg extra’s niet?

Als je De Sims 3 Levensweg registreert op de officiële De Sims 3 site dan krijg je deze leuke spulletjes helemaal voor niks.

| Mijn account | onder: Een game registreren

Daarna kun je je registratie spullen ophalen:

Registratiegeschenken voor De Sims 3 Levensweg

Registreer je game vandaag om te kunnen genieten van het Schattige Vest, het Studievest en de Ouderwetse Draaitelefoon! Maak je sets compleet met de Alledaagse Stijlvolle set en de Comfortabel Leven-set, die nu verkrijgbaar zijn via De Sims 3 Store.

| Registratiegeschenken voor De Sims 3 Levensweg |

20 gedachtes over “Vergeten jullie de De Sims 3 Levensweg extra’s niet?”

  1. redhead0966

    Mij is het wel gelukt alleen ik had niet door dat je echt op moest letten dat je per vak aan klikt, met de code tijdens het instaleren typ je de nrs gewoon achter elkaar in. Ik kreeg pas na een tijdje door dat mn laatste nrs die ik in typte nog in het eerste vakje stond.lol En het is hoofdletter gevoelig mischien daar een foutje in hiki?

  2. hiki

    Sorry readhead had mijn gezeur dat het niet lukte weggehaald, mijn fout.

    Het is mij inmiddels ook gelukt: waarom weet ik niet. Het is niet hoofdletter gevoelig verder.

    Wel 10 keer gedaan: misschien eens brilletje kopen … o nee heb ik al: opzetten dan maar?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>