Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en Patches

EA Benelux over problemen met patches De Sims 3 Levensweg

Gisteren kregen we al een email van Anita – community manager EA Benelux – over de problemen met het het patchen van De Sims 3 Levensweg. Inmiddels is er een vertaling op het officiële Nederlandse De Sims 3 forum gezet.
Je vindt hierin links naar patches voor zowel de PC als de MAC; deze patches hebben bij een aantal spelers de problemen al opgelost. Hopelijk ook voor de problemen die jij hebt met het patchen van De Sims 3 Levensweg.

Problemen patches De Sims 3 Levensweg

Hallo allemaal

EA is zich bewust van de problemen met de update naar De Sims 3 launcher, en werkt eraan om zo snel mogelijk een permanente oplossing te vinden.

Voor PC

In de tussentijd kun je deze zelfstandige update voor het basisspel downloaden en dit zou voor sommige spelers het probleem kunnen oplossen: KLIK HIER

Aangepaste inhoud en niet-ondersteunde mods kunnen ook voorkomen dat de patch werkt.

Verwijder daarom alle onofficiële content en mods. Na het verwijderen van dit alles, moet je handmatig De Sims 3 verwijderen om volledig van alle extra content af te zijn.

Voor Mac:

Iedereen die deze problemen heeft op een MAC kan de onderstaande patches downloaden:

Basisspel, Amerikaanse DVD Versie: KLIK HIER

Basisspel, Europese DVD Versie: KLIK HIER

Basispel, Digitale Download Versie: KLIK HIER

Nadat je de patch hebt gedownload, dubbel klik en het pak het bestand uit. De patch zal je dan vragen waar de patch moet worden toegepast en je moet dan het Sims 3 app-bestand van het basisspel aangeven (Base Game Sims 3 app file).

Let op: Het installeren van onofficiële software kan normale Sims 3 bestanden wijzigen. Het verwijderen van deze niet-ondersteunde content zal niet de wijzigingen aan normale Sims 3 bestanden verwijderen.

Bron: Officiële De Sims 3 forum

75 gedachtes over “EA Benelux over problemen met patches De Sims 3 Levensweg”

 1. Pcexpert

  Met die link voor de pc is het toch bij mij vlekkeloos gelukt.
  Echt nice die patch.

  Weet niet of er fouten voorkwamen als ik de mogelijkheid had om het met de launcher zelf te doen.

 2. Cindy

  ik heb hem ook via de link gedaan
  maar bij een huishouden werkt een sim niet meer
  proberen teresetten die sim maar helpt niet
  ook sloeg hij bij een andere familie helemaal vast
  dus gaat weer lekker met die bugs pppffffff

 3. Pcexpert

  Ik heb geen Levensweg, en heb die patch geïnstalleerd met die link. Mocht er ooit iets fout gaan, is het voor mij absoluut geen probleem om alles te herinstalleren, dus ik wil wel uittesten. ;P

  Die patch heeft enkel maar versie 1.19 geupdate naar versie 1.22.
  Dus heb ik paar bugfixes en de dingen uit de lijst.

  Alles blijkt goed te werken ook.

 4. Snooty

  Ik wilde Buitenleven installeren en kreeg dezelfde melding “game is niet up to date dus eerst updaten” wat dus niet kon, dus het is niet alleen Levensweg met dat probleem. Na het installeren van de patch lukte het wel.

 5. Bhakti

  Mijn ervaring is dat als je de patch “los” toevoegt er problemen met je spel ontstaan. Maar als je die patch automatisch meekrijgt door installeren van een extensie (wel met de aanwijzingen zoals staan op deze site !!), de patch wel goed loopt. Misschien moet je dezelfde aanwijzingen (o.a. eerst alle mods tijdelijk verwijderen van je spel, en backups maken van je spel) voordat je patcht ook doen.

 6. hiki

  Nefje vertelde op het Sims 3 forum dat deze patch zowel voor de digitale als de ‘gewone’ versie is.

  De digitale versie (EA Store) levert de meeste problemen op. Met de gewone versie (gekocht in de winkel dus) zijn de minste problemen.

  En onderdaad Bhakti: downloads en mods eerst uitschakelen, backup maken is altijd goed.

  1. Pcexpert

   Ik heb voorgenomen om zo weinig mogelijk modificaties zoiezo te gebruiken. Aangezien ze eigenlijk niet echt nodig zijn.

   (buiten de nomosaic patches dan)

   Ik ga zo dadelijk eens testen of het spel volledig werkt.
   Over vastlopen bij uploaden: ik ben zowwiezo niet van plan om dingen te uploaden. ;P

    1. hiki

     Ik heb hem ook en wilde installeren maar de install shield zegt dat het niet nodig is omdat ik de patch al heb, Blijf ik met de bugs zitten.

 7. Evelien Rutten

  Ik vind het wel erg apart dat de 1 wel problemen heeft en de ander niet. ik ben 1 van de gelukkigen die geen probleem heeft gehad. misschien ligt het aan het besturingsprogramma dat je gebruikt, want met vista had ik ook veel problemen maar sinds dat ik windows 7 heb, zijn de problemen weg!

 8. Bhakti

  De Sims is een zeer gecompliceerd (ik bedoel technisch) spel, en een van de weinige spellen die ik ken waarbij je in het spel mods kan aanbrengen, plus dat EA zelf ertussen door het spel aanpast met extensies etc. en door patches een en ander wijzigt. Aan de ene kant is dit leuk want daardoor verandert het spel steeds, en komt er steeds wat bij, aan de andere kant is het haast onmogelijk om voor te spellen wat er bij een nieuwe patch/extensie per individueel spel gaat gebeuren, want iedereen heeft weer andere extensies, andere opgeslagen spellen, andere mods, precies wat Hiki zegt, daarom lastig te zeggen wat er gebeurt per geval.

 9. Tessa

  ik dacht dat me spel het deed, maar hij gooit hem er na een paar minuten elke keer uit. 🙁 Ik ben nu de hele sims aan het herinstaleren, het kost even tijd maar hopelijk doet hij het dan wel zonder problemen.

 10. docdream

  Hey,

  Volgens mij snap ik het niet helemaal. Als ik naar mijn launcher ga dan kan ik de game niet updaten. (Ik heb levensweg niet) Is het dan de bedoeling om op die link te klikken en het zo te instaleren?

  Alvast bedankt

 11. Claudia

  Ik heb de patch geïnstalleerd (MAC), en mijn spel doet het nu weer. Maar ik heb net Levensweg binnen gekregen, dus wil ik die installeren, nu zegt hij telkens

  Om de Sims Levensweg te installeren moet je de Sims 3 al geïnstalleerd hebben.

  Selecteer een volume waar /The Sims 3.localized/The Sims3.app al geïnstalleerd is

  Is er nog iemand met dit probleem? Hij zegt dus dat ik Sims 3 niet heb, maar die heb ik echt wel geïnstalleerd…

 12. Tessa

  het heeft even tijd gekost maar ik heb gisteravond ook eindelijk probleemloos kunnen spelen dankzij die link 🙂 Het spel begint wel een beetje traag te worden, kan dat aan de videokaart liggen?

 13. Cindy

  ik denk eerder aan al die content
  mijn laptop is pas nieuw met goede kaart erin enzo
  maar is ook erg traag en hapert als de gek
  ook veel bugs nog steeds ik heb levens weg nog niet binnen maar heb wel die update gedaan voor het basis spel maar het is er echt niet beter opgeworden

 14. Simsbear

  Oh, Bij mij loopt het goed aangezien ik me graphics heel laag heb omdat mijn videokaart zoooooooooo Erg is..
  Dus ik heb nu al 24 euro en moet nog 7 euro voor die nieuwe kaart van me! 😀

 15. Bhakti

  Het spel laadt de 1e. keer na het installeren van de Levensweg uitbreiding inderdaad erg traag op, maar na het saven daarna gaat het sneller. Blijkbaar moet het weer de nieuwe situatie met aanpassing opnieuw verwerken wat heel lang duurt. Heb trouwens ontdekt dat sommige mods die probleemloos waren t/m Na middernacht opeens nu wel een groot probleem veroorzaken, die moet je dus eruit halen.

 16. miranda

  ik heb hem geïnstalleerd en hij zegt dat ie speelklaar is maar als ik hem wil spelen geeft ie aan dat er een fout is opgetreden tijdens het opstarten. ik moet het logboek controleren maar weet waar ik die kan vinden.

 17. docdream

  NEEEE!! Halverwege is mn update gestopt en nu is de basis game niet compatibel. Ik probeer t nog een keer, maar ik denk dat er dadelijk weer niets anders opzit dan alles de-instaleren en re-instaleren

    1. Bas

     Je downloadt het en opent het 😉
     Als het programma is geopend zie je in het onderste deel de patches staan die geïnstalleerd moeten worden. Je klikt op Download All rechtsonderin en wacht tot er bij ELKE patch “Installed” staat. Pas dan kun je het programma sluiten.

 18. miranda

  ik heb hem geïnstalleerd en hij zegt dat ie speelklaar is maar als ik hem wil spelen geeft ie aan dat er een fout is opgetreden tijdens het opstarten. ik moet het logboek controleren maar weet niet waar ik die kan vinden.

 19. Old times

  Toen ik de Sims 3 Launcer startte, zag ik ook geen update. Dus ik ging De Sims 3 basispel+ Na middernacht verwijderen, en opnieuw downloaden. Toen lukte het wel! Ik heb gelukkig nu de goeie patch! 😀

 20. Martine

  Hallo,
  Ik heb anders nooit problemen met nieuwe uitbreidingen, maar deze keer is het echt niet leuk. Wanneer is de zelfstandige download van hierboven download, doet de Sims het prima, lekker spelen, prachtige beelden, geen probelemen. Maar wanneer ik dan de computer het uitgezet, (tsja, slapen en eten moet iedereen) en ik start daarna de somputer weer op, krijg ik de Sims met geen mogelijkheid aan de praat. De enige mogelijkheid is om de zelfstandige download weer te downloaden. *Zucht*, niet mijn idee van lekker Simsen.
  Kan iemand me helpen??

 21. jenny

  Ik he ook nooit problemen gehad met uitbreidingen maar nu!
  Ik heb levensweg geinstalleerd dan doet hij het de 1e keer weer gewoon en de volgende dag als ik het weer wil opstarten en ik drup op dat ene play ‘knopje’ staat hij vast en zegt hij iets over een update!
  het begint echt vervelend te worden! ik wil gewoon lekker sims spelen zonder al die poblemen.
  kan iemand mij helpen?!

 22. Judith

  Ik heb Sims 3 levensweg geïnstalleerd, en ook die nieuwe update, en nu zegt hij dat hij niet kan verifieëren of ik een legale sims disk heb. Zou dat ook opgelost kunnen worden door die handmatige update?

 23. nadine

  dit is echt niet leuk, dat gedoe de hele tijd met die patches en versies, ik snap er niks van! ik durf ook niks meer te downloaden, dus ik denk dat ik gewoon wacht op de nieuwe update van EA, ook al kan dit misschien nog even duren.

 24. Dinie

  Ik heb net Levensweg geinstaleerd, maar nu start The Sims 3 niet op. Hij geeft alleen aan dat de gamedisk niet gevonden is, terwijl ik de hele reeks geinstaleerd heb. Wie kan mij helpen? Gr.:))

 25. Snooki

  Gossie zeg, wat een problemen. Ben ik blij dat ik alleen dat probleempje met relaties in het spel heb gehad.. Maar Dinie, heb jij wel de Sims 3 Levensweg-disk in je computer? Want als je die van de gewone Sims 3 erin doet kan hij Levensweg niet vinden natuurlijk. En dan wel dat icoontje van ‘Sims 3 Levensweg’ op je bureaublad aanklikken, en niet die van de gewone Sims 3. Ik hoop dat het probleem hiermee opgelost is!

 26. Twinkelstar

  @Dinie, ik heb hetzelfde probleem, ik heb het opgelost door een externe dvdspeler aan mijn lap te koppelen en daar de sims mee op te starten hierdoor kon ik wel opdaten en nu draait ie tot op heden goed. dus zonder die externe speler.
  misschien zit het in die update.
  heb trouwens geen downloads [behalve uit de store} in mijn spel.

 27. hiki

  Nee maar je postte zo veel en zo snel achter elkaar dat ik het onder de spam heb gegooid. En als je dan een aantal spamberichten heb komen al je reacties in een spambox en niet openbaar voordat wij dat goedkeuren.

  Het is hier geen chat en ook geen forum 🙂

  Bovendien is dit ook nog eens een erg oude nieuwspost!

 28. Steph

  Ik heb levensweg geinstalleerd, alle updates geinstalleerd maar wanneer ik hem nu wil opstarten zegt hij dat ik een cd van een eerdere uitbreidingsversie erin moet stoppen, die heb ik alleen niet want heb alles online gekocht? Wat nu??

 29. Roomijs

  heejjj,, ik heb de Sims 3 Wereldavonturen en Levensweg gekocht maar daarna wou ik de sims opstarten en toen kwam t spel niet maar een zwart vlak dus ik op die startknop op mn toetsenbord drukken staat er dat ie niet kan worden gespeelt door een of ander iets. ik de sims er helemaal afhalen doe ik t schijfje erin om t weer opnieuw te installeren gaat ie niet installeren maar komt ie veer op t startscherm en toen weer t hele liedje van voor af aan. Dit is egt zooooow frustrerend… iemand… Help?!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>