De Sims 3 Beestenbende nu al te reserveren op de EA Store

Het moet niet gekker worden: 2 dagen na de release van De Sims 3 Levensweg een aankondiging van De Sims 3 Beestenbende en meteen is de 5e uitbreiding voor De Sims 3 ook nog eens meteen voor € 34,99 te reserveren op de EA Store …..

Met dank aan Laurent voor de tip.

Maak perfecte—of niet zo perfecte—huisdieren voor je Sims. Van woeste waakhonden en vernietigende kittens tot trouwe paarden en meer. Bepaal niet alleen het uiterlijk van de huisdieren, maar ook hun karaktereigenschappen. Voer het bevel over deze huisdieren en beleef dankzij tal van nieuwe activiteiten en sociale interacties de wereld vanuit hun perspectief. Geef je Sims een nieuw huisgenootje en ontdek tal van nieuwe manieren om met het leven te spelen!

• Door alle nieuwe huisdieren kun je nu nog meer pret beleven! Creëer allerlei unieke honden, katten en voor de allereerste keer ook paarden! Denk jij dat je Sim het in zich heeft om een wild paard te temmen?

• Wees het huisdier. Kruip zelf in de huid van het huisdier en laat ze jagen, graven, tackelen en meer. Wees het perfecte maatje of veroorzaak een hoop ellende voor je Sims!

• Huisdieren hebben hun eigen karaktereigenschappen! Van intelligent, dapper en vriendelijk tot bang voor water, angstig en radeloos tot aardig, snel en bewegelijk; jij bepaalt de persoonlijkheid van de huisdieren van je Sims.

• Huisdieren kunnen vaardigheden leren. Katten en honden kunnen leren jagen, honden kunnen verzamelbare voorwerpen opsporen en een afspraakje voor je Sims regelen en paarden kunnen leren racen en springen.

• Sims kunnen hun huisdieren ook mee naar buiten nemen! Breng Fikkie naar het park, neem Snuffel mee naar de bibliotheek of berijd Snuiter in de nieuwe manege.

| EA Store: De Sims™ 3 Beestenbende |

43 reacties

 1. terence, uhm Levensweg is niet flut hoor :P.

  EA heeft zeker een spurt erin met uitbreidingen maken, jammer
  dat het nog zo lang wachten is, want ik wil hem NU :P.

   1. levensweg is niet helemaal romel maar doordat er over veel generaties iets is verspreid is het moelijk om het alemaal te zien en te herkennen en lijkt de uitbreiding klei en warneer komt de review

 2. Straks gaat Sims Nieuws ook nog eens een afteltopic maken tot aan eind Oktober …. dat zijn veel dagen maar dat zou echt nog gekker zijn.

  En inderdaad Levensweg is niet flut! 🙂

 3. Ik zit me te bedenken, ben Sunset Valley helemaal aan
  het verbouwen. Maar als ik de stad zo zie van Beestenbende,
  ziet die er leuker uit, doe ik nu alle moeite voor niks :P.

 4. Zou kunnen.
  Maar hiki, je moet juist wel een afteltopic maken,
  zodra de echte release dag online komt ^^
  Ik heb al zo lang niet meef gekwijld 😛

  1. dan willen we eerste een betere release datum dat herfst 2011. 27 oktober is van de Bart Smit release lijst maar niet echt officieel 😛

 5. Ik hoop dat je met je paard ook spring wedstrijden kan doen.
  En dat je met je paard over de weg kan lopen.
  Ik verheug me er nu al op! (L)

 6. Als je problemen hebt met het spel wil het nog niet zeggen dat het een slechte (flut) uitbreiding is…persoonlijk vind ik levensweg echt geweldig. En huisdieren erbij maakt het alleen nog maar leuker ^^ Ik neem een kat :p

 7. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat je het dier zelf moet besturen. want in de sims 2 deden ze dat niet. En dan deden de dieren onverwachte dingen, en dan lag je soms krom van het lachten.

 8. ^^^^^^^^^^^^^^je hoeft ze niet zelf te besturen .
  bij opties kan je vrijewil instellen ofzo en dan doen ze gwn zelf dingen.

  en geweldig die katjes zijn echt zooo lief.
  en ook in dat filmpje dat die hond dat jongetje help met die pestkoppen echt zo lief.
  ik kan niet wachten.
  maar ik heb het nu druk met kindereXD

 9. Maar die pre order krijge je die dan al eerder of hoe zit dat want bij orgin staat beschikbaar als dirckt download
  kan iemand meer info geven ghoe dat zit?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *