EA Download manager is nu Origin

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben met het opstarten van de EA Download Manager: die heet nu Origin.

Dus niet schrikken en denken ‘is dit wel te vertrouwen’ want EA Nederland zegt er op hun homepage dit over:

Origin is de plek voor de beste games, exclusieve content en meer. Lees meer over Origin op de officiële site en download direct!*

Meer Nederlandstalige informatie over Origin en al het voordeel dat jij uit Origin gaat halen, volgen binnenkort.

* De Origin-website is binnenkort ook beschikbaar in het Nederlands – de applicatie zelf is nu al beschikbaar in het Nederlands.

Hopelijk zal deze Origin wat soepeler werken dan de EA DM en is het niet alleen simpel een naamsverandering.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

11 reacties

 1. Ik zag het net ook. In een suggestie aan EA om een persona naam te bewerken zeiden ze dat het vanaf nu ook mogelijk is om het zelf te doen.

  Alhoewel ik het nergens zag?

 2. Net geinstalleerd: gewoon de EADM opstarten en dat gebeurt dan vanzelf en dat gaat wel snel. Of het sneller / beter is weet ik (nog) niet.

 3. Hiki… is dat dezelfde opstarter als van EA… diegene met de chatfuncties e.d.?! Of is dit een geheel andere EADM? Want ik zit namelijk niet te wachten op een EADM met chatfuncties… En hoe krijg ik deze van Origin… gewoon je huidige EADM van EA updaten?

 4. nou, ik heb een giga probleem… ik krijg de sims 3 helemaal niet geïnstalleerd. vandaag gekocht, krijg wel download en installeer, maar de full versie om het te installeren dus niet. help? ik had eerst een gekraakte sims 3, maar omdat ik het spel leuk vind, heb ik het nu gekocht (eerlijk heah :)) weet iemand wat ik moet doen?

  heb volgens mij werkelijk alles verwijderd wat van de sims 3 kan zijn…

 5. Ik heb dus eadm geupdate maar nou krijg ik iedere keer kan geen verbinding maken met ea download manager. Dus mijn spel kan ik niet meer updaten en kan ook niet meer downloaden. Mijn spel is wel de orginele dus daar ligt het niet aan denk ik. Kan iemand mij helpen?

 6. Ik heb een probleem met Sims 3 instaleren.
  Dit spel heb ik al vaker geinstaleerd gehad op mijn laptop maar toen er weer afgehaald omdat ik niet meer speelde. Nu wil ik de Sims 3 er weer instaleren maar wanneer ik dit doe komt er te staan dat er een gegevensfout is en niet verder kan met instaleren. Ik kan dan kiezen voor opnieuw of annuleren. Als ik voor opnieuw kies krijg ik even later weer hetzelfde scherm te zien. Dus dat werkt ook niet.
  Moet ik nu deze Origin downloaden zodat ik de Sims 3 weer kan instaleren?

 7. Ik heb een heeeeel groot probleem… Ik had Origin en EA DM . Alleen ik wist niet wat het was en heb ik het verwijderd. Kan iemand me aub helpen hoe ik weer EA DM erop kan zetten???

 8. Dat is wel jammer want dan heb ik een probleem… Ea download manager die werkte altijd bij mij, ik heb het verwijderd omdat deze app (ea download manager) constant aan het bijwerken was. Sinds Origin er is kan ik niet meer op de sims 3 en ik heb de disk er zelfs nog van, kunt u er iets aan doen?

  groetjes

  Jembay

  1. Het lijkt me verstandig om dan eerst maar weer eens te beginnen met alles van Origin en EADM volledig te verwijderen. Volg daarom dus ook deze handleiding om ervoor te zorgen dat ook eventueel overgebleven registersleutels weg zijn. Download daarna Origin opnieuw en installeer het ook weer. In principe verwacht ik dat het zo nog wel moet werken, maar kun je anders even precies uitleggen waar het mis gaat? Welke foutmeldingen en dergelijke of welk programma gewoon helemaal niets doet.

   Overigens heb je met de diskversie van Sims 3 Origin toch niet eens nodig? Ik kan me vergissen, maar volgens mij kun je de diskversie zo installeren en heb je de disk nodig om te starten terwijl bij Origin je alleen ingelogd moet zijn in Origin en geen disk nodig hebt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *