Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

De Telegraaf over Origin (EADM en EA Store)

Gisteren konden we in dit bericht op onze site al melden dat de EA Download Manager nu vervangen is door Origin.

De Telegraaf heeft over Origin wat meer informatie online gezet. Ook de EA Store zal voortaan onder de Origin vlag staan.

EA start nieuwe online winkel

EA Store zal voortaan door het leven gaan als Origin. Dat heeft Eletronic Arts bekendgemaakt. Met het nieuwe downloadplatform wil de gamesuitgever de concurrentie aangaan met Steam, van ontwikkelaar Valve.

In Origin heeft de koper keuze uit meer dan 150 titels, waaronder gelimiteerde versies van nieuwe games als Battlefield 3, Star Wars: the Old Republic en FIFA 12. Net als bij Steam is er ook een desktopapplicatie waarin spelers makkelijk toegang hebben tot content en kunnen communiceren met vrienden.

“Vandaag lanceren we Origin.com en de Origin bèta applicatie. In de loop der tijd zal Origin groeien met nieuwe functionaliteiten en uniek content die consumenten nergens anders kunnen krijgen” aldus Electronic Arts-topman John Riccitiello.

“Origin is een gamerservice dat bestaat uit twee delen. Het is een downloadservice met de beste content van Electronic Arts en diens partners. Daarnaast heeft het ook een sociale functie,” laat senior vice president David DeMartini weten. In het profiel van de speler is in de toekomst cross-platform te zien wat vrienden spelen en waar.

“Dit is onze eerste stap in de evolutie van Origin en in de komende weken en maanden zullen we bekijken hoe we de diensten en het aanbod aan content kunnen uitbreiden. Van exclusieve demo’s tot het downloaden van volledige games, Origin is de plek waar consumenten naartoe zullen gaan voor de beste game ervaringen.”

Er komt ook een mobiele versie van Origin voor mobiele telefoons.

Bron: De Telegraaf

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>