Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

‘Electronic (f)Arts Glitches in Da House!’ door simmin24

Een erg leuk nieuw liedje, of eigenlijke nieuwe rap, is opgedoken op YouTube. Simmin24 heeft een rap gemaakt over EA’s De Sims 3, en alles daar om heen. Denk bijvoorbeeld aan patches e.d.

Een erg leuk geintje vonden wij tussen al het serieuze De Sims 3 Beestenbende door, en het leuke is dat het meeste nog klopt ook!

Bron: SimPrograms

13 gedachtes over “‘Electronic (f)Arts Glitches in Da House!’ door simmin24”

 1. Simsbear

  LOL.

  Helemaaal waar! XD en dan zijn ze ook nog vrij onvriendelijk
  we moesten in groep 8 (1 jaar geleden) een brief schrijven aan een bedrijf ik naar EA gestuurd en ik kreeg niet eens wat terug :<!

  1 Foutje is dat De Sims 3 wel goed is :D!

 2. Spiderlady

  hmm..ieder z’n smaak zullen we maar zeggen en daar valt niet over te twisten -.- ’t is in ieder geval niet mijn ding, ik ben totaal tevreden met mijn simmies, als je het spel te duur vind, koop het dan niet,niemand dwingt je het te spelen, klaar uit.

 3. Klaas

  Die mensen van EA doen ook hun best. Maken jullie maar eens een beter spel dan ;). Kijk hoe groot en veel je met de Sims kunt en dat er dan bugs in zitten.. kan ik best begrijpen.

 4. Bakie

  Vind het liedje helemaal niks. heb m ook niet afgeluisterd. Vreselijk om naar te luisteren. En ja die bugs..ze doen inderdaad hun best. Om voor elke computer een goed lopend spel te maken is niet te doen. Ik vind dat ze goed werk leveren! En iedereen hier, anders blijven we niet uitbreidingen kopen en het spel spelen lijkt me. 🙂

 5. marlinde

  ^&^^ met hun ben ik het eens.
  Natuurlijk, ik wordt er ook eens gek van.
  Maar EA doet hun best, en ik denk dat bijna niemand
  van hier in staat is om zo’n mooie game en tegelijk ‘met
  deze grote te kunnen publiceren zonder alles van EA te jatten.

 6. hiki

  Ik bekijk de video met een knipoog: ik neem het allemaal niet zo serieus. Gewoon leuk dus 😉

  EA bashing was een aantal jaren geleden nog erg populair: deze video is niks vergeleken met al de bashing toen.

 7. Rick

  Ik ben het totaal eens met het feit dat de sims spellen slechter worden, sims 2 was een verbetering met veel leuke interacties en winkels waarin je je sims kon volgen. De sims 3 heeft geen winkels en de uitbreidingen zijn veel slechter dan die van de sims 2. Ook had levensweg in het basisspel moeten zitten: in de sims 2 zaten veel dingen al in de basis dus waarom nu niet?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>