Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Previews

Preview van De Sims 3 Beestenbende voor 3DS door IGN

IGN is lekker op dreef. Naast de preview van De Sims 3 Beestenbende voor Consoles hebben ze nu ook een preview online gezet van De Sims 3 Beestenbende voor Nitnendo’s nieuwe handheld, de 3DS.

Playing as a pet extends way beyond your mark on the living room floor. You can customize your own pet (choosing from dozens of feline and canine breeds) in the create-a-pet portion of the game, and then can choose to have offspring with other like-specied creatures in game (cat or dog) and set up your own animal dynasty. Pets have their own specifically-tailored wishes and lifetime happiness rewards like human Sims, and super-animal-and-3DS-lovers can even create families composed of just dogs or cats — an exclusive option for the 3DS.

| IGN: The Sims 3 Pets goes the Dogs! |

Met dank aan Bakie voor het melden!

4 gedachtes over “Preview van De Sims 3 Beestenbende voor 3DS door IGN”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>