Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Site Columns

SN Column | perfecte releasedag voor De Sims 3 Beestenbende / Pets: Wereld Dierendag 4 oktober 2011

Ik hoop dat iedereen een beetje bijgekomen van al het nieuws over De Sims 3 Beestenbende van de afgelopen 2 dagen. Als je zeker wil weten dat je niks gemist hebt kun je altijd nog even op ons SN nieuwsoverzicht kijken.

Het ging allemaal wel erg snel: woensdag was de officiële release van De Sims 3 Levensweg en vrijdag kwam precies om 14.00 uur de officiële aankondiging van De Sims 3 Beestenbende. De meeste van ons, die al jaren De Sims spelen, hebben dit nog nooit meegemaakt.

De reden voor de snelle aankondiging was natuurlijk dat er veel gelekt was en dat de E3 (een grote games beurs in Amerika) volgende week begint. Zelf vind ik het nog steeds te snel zo een aankondiging, het is een beetje een De Sims 3 Levensweg buzz killer geworden nu.

Herfst 2011 is de officiële release datum voor De Sims 3 Beestenbende en ik heb een voorstel aan het The Sims Team:

Release De Sims 3 Beestenbende / The Sims 3 Pets op 4 oktober: dat is namelijk Wereld Dierendag / World Animal Day!

Ik weet dat de games van EA altijd op een donderdag in de Nederlandse en Belgische winkels liggen en dat 4 oktober 2011 een dinsdag is maar dan nog … dat zou volgens mij de perfecte release datum zijn, toch?

37 gedachtes over “SN Column | perfecte releasedag voor De Sims 3 Beestenbende / Pets: Wereld Dierendag 4 oktober 2011”

  1. levi billen gta6yew

    ik weet da nie maar het zou fijn zijn weerwolven is altijt een treffer geweest maar een hondenschool is omdat in de sims 2 huisdieren kon je je hond trucjes leren in de sims dierenverhalen is er een hondenschool mischien dat ie in de beesteboel zit maar in ieder geval komt er een nieuwe stad

  2. Romaine

    Ik vind het wel heel erg leuk dat de Sims 3 beestenbende uitkomt! Ik heb er nu al zin in! Ik wou al heel erg lang huisdieren voor mijn Sims kopen, maar dit was tot nu toe niet van toepassing!

    Ik zou ook wel graag willen dat het op dierendag uitkwam, maar ja, dit is wel op een Dinsdag en dat gaat dus al niet door!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>