Verslag van Live Broadcast met Ben Bell over De Sims 3 Beestenbende

Om 19:00 vanavond startte de live broadcast met Ben Bell, en daarbij is een enorme hoeveelheid informatie bij vrijgekomen. Op een gegeven moment is Ben Bell zelfs gewaarschuwd door zijn collega dat hij te veel vertelde! Er zijn geen beelden van het spel getoond.

Hoe dan ook, Sims Nieuws heeft niet stil gezeten en we hebben een dik verslag voor jullie online gezet op ons forum. Ook eventuele vragen kan je daar nog stellen, en misschien kunnen wij die nog beantwoorden.

Na al het nieuws dat er de afgelopen dagen is opgedoken rondom De Sims 3 Beestenbende, is het vandaag, 8 juni, dan eindelijk tijd voor wat live beelden, hoewel, dat dachten we! Omdat Electronic Arts op de E3 staat , met een hele grote stand vol informatie over De Sims 3 (Beestenbende) kunnen ze het natuurlijk niet maken om de rest van de wereld het niet mee te laten genieten. Vandaar dus een broadcast met producer Ben Bell aan het woord, iets wat ik altijd waardeer. Iets wat ik minder waardeer is mensen die te laten komen, EA liep waarschijnlijk een beetje uit waardoor we moesten wachten. Dit bleek aan het einde niet uit te maken, want de nieuwe informatie de we verkregen hadden was het allemaal waard.

| SN Forum: Live Broadcast met Ben Bell – Verslag |