Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

The Escapist over De Sims 3 Beestenbende

I think what I’m most excited about, the thing that makes all the difference for me, is the introduction of your pets as controllable sims. You can guide them to perform their necessary bodily functions (Yay?) and interact with other animals or people, they can even get jobs and make you some extra money. If you’re lonely you can take ‘em out on the town, to a park or a bar, and have them “Fetch a Date”. I know actual people that do this.

Is your sim president of the Lonely Hearts Club? Take Lassie to the bar and have her be cute as a button for every potential date in the place, ‘til you casually stroll over and strike up a conversation. See, you can be that guy! Lifetime Achievements are exchanged for a mystery journal that offers rewards for completing specific tasks. Your pet is finally an active member of the household.

| The Escapist: E3: The Sims 3: Pets |

3 gedachtes over “The Escapist over De Sims 3 Beestenbende”

  1. Bakie

    Ik kan bijna niet wachten, nu al nier meer! Een hond die door je vuilnis snuffelt of de post voor je gaat halen. 2 acties die ver van elkaar staan maar wel ontzettend cool zijn. En het aanpassen van de honden net als dat je dat bij je sims kan doen is ook geniaal. Met een beetje honden kennis, kan je dan misschien nog wel nieuwe honden rassen maken, die ook daadwerkelijk lijken. Ben heel benieuwd!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>