De Sims 3 Store: deze sets zijn binnenkort niet meer te koop [UPDATED]

Enkele sets gaan binnenkort helemaal weg uit de De Sims 3 Store, de reden daarvoor is niet bekend. De sets zijn nu ook allemaal in de aanbieding dus wees er snel bij!

| Ultra Lounge | Dit voorwerp is niet meer verkrijgbaar op 13-06
| Aziatische Fusie | Dit voorwerp is niet meer verkrijgbaar op 13-06
|Bayside | Dit voorwerp is niet meer verkrijgbaar op 13-06
| Sprookjesachtig | Dit voorwerp is niet meer verkrijgbaar op 13-06

Mocht je nog meer sets zien die uit de De Sims 3 Store verdwijnen, meld het dan even en dan updaten we dit lijstje.

[UPDATE]: Simfans.de heeft contact gehad met de EA Duitsland community manager en de sets worden niet gedelete, de aanbiedingen lopen alleen tot die datum.

[UPDATE 2] Het is allemaal een beetje verwarrend maar dit is volgens er het US Sims 3 forum aan de hand:

– De hierboven genoemde sets worden inderdaad gedelete van De Sims 3 Store.

– De spullen zullen nog wel te koop zijn, maar niet meer als individuele sets maar als 1 grote set.

– Eerder gekochte sets en losse delen ervan blijven in de Aankoop Geschiedenis staan dus je raakt niks kwijt van je gekochte spullen bij bv een computer crash.

26 reacties

 1. Dat is echt stom dat deze weg gaan en vooral De Ultra Lounge set want die is super mooi maar ik heb geen simpoints dus ik kan ze ook niet kopen 🙁

 2. Ik zag dat de Full Story Book set ook niet meer beschikbaar is op 13-6. Net zoals de Bayside kitchen die er ook op die datum uitgaat.

 3. Hm, ik vraag me af of dat betekent, dat de losse items van die sets dan ook verdwijnen, of dat ze enkel die dingen niet meer als set verkopen. Weet iemand dit?

  De items zijn los ook niet in de aanbieding zie ik.

   1. Ik heb nog even nagelopen werlke voorwerpen ik eigenlijk nog zou willen hebben. En bij al die losse voorwerpen staat ook, dat ze niet meer verkrijgbaar zijn vanaf 13-06 🙁

 4. Vreemd. Ik dacht dat de Ultra Lounge een van de meest populaire sets in de Store was.
  Ik vind wel dat het aantal sets wat groot aan het worden was maar met een beter sorteer systeem zou dat toch geen probleem moeten geven.

 5. Ik zal de post zo updaten: Simfans.de heeft contact gehad met de EA Duitsland community manager en de sets worden niet gedelete, de aanbiedingen lopen alleen tot die datum.

 6. Ja, dit zijn allemaal vrij populaire sets. Ik snap het ook niet precies. Dit is wat EA erover zegt:
  “A: The Sims 3 Store is doing some spring cleaning to make room for newer, exclusive content for our The Sims 3 fans. On June 13, Ultra Lounge, Bayside, Asian Fusion, and Storybook Sets will be removed from The Sims 3 Store, so catch them while you can! ”

  “Q: Will I still be able to buy the sets after the Spring Cleaning Sale?
  A: Some sets will remain available for purchase as part of our Compilation Sets.”
  bron: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/382199.page

  Er is bijvoorbeeld een Ultra Lounge compilatie. Ik vind het wat jammer, aangezien zo’n compilatie al gauw een euro of 50 kost. Zoveel zullen veel mensen niet willen uitgeven in één keer.

 7. Ik zou wel willen weten of ze ook uit je download historie verdwijnen. Als ik een nieuwe pc koop, wil ik mijn Ultra Lounge nog wel opnieuw willen downloaden.

 8. Het wordt steeds verwarrender zo: Dus de losse stes gaan weg maar je kan ze nog wel als grote compilatie sets kopen?

  @ Snooty: goede vraag. Denk dat EA daar ook maar eens duidelijkheid over moet gaan geven.

 9. Dat staat in hetzelfde bericht: “Q: If I already own the sets, will I still be able to download them?
  A: Yes! If you already own the sets they will always be in your purchase history. Go to your Purchase History, find your set and click the “Download” link. Your The Sims 3 Launcher will download the item”.

   1. Graag gedaan. 🙂 Ik was ook wel blij met die bevestiging. Ik heb wel een back-up van mijn downloads, maar het is altijd fijn om te weten dat je nog steeds kan downloaden als het nodig is.

 10. boeit mij niet! ik doe altijd van een andere site downloaden! als je wil kun je ook eens kijken. ga naar google en typ daar in : mod the sims . en klik op zoeken. daarna druk je op ‘welcome to mod the sims!’ en daar haal ik altijd mijn kleding en huizen vandaan! als je gaat kijken, veel plezier!

  1. Leuke site! SimsNieuws haalt er meestal mod’s vandaan, zoals de poseplayer..! Maar het downloaden daar is op eigen risico. De spullen zijn Costum Contents (ofzo) en kunnen door iedereen worden gemaakt en op die site gezet. Er kunnen misschien zelfs virussen tussenzitten!

  2. Nathalie, een normale reactie kan ook 😉 Als het je niet boeit dan is het jou ding. Maar deze spulletjes komen van EA zelf, dus geen virussen of niks. Van ModTheSims kan je sneller een virus krijgen of een bug in je game 😉

 11. Oh, dit zag ik ook al een paar dagen terug toen ik een set wilde kopen. Had ultra lounge keuken en bad gekocht omdat ie verwijderd zou worden. Maar best logisch, er zijn nu van die hele grote sets waar ze ook in zitten 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *