Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

In De Sims 3 Beestenbende zit ook een ‘Geen Huisdieren straatbordje’

Niet alle Sims in De Sims 3 zullen het fijn vinden dat er in hun tuin of in de straat allerlei dieren rondlopen. Dus heb ik net even op Twitter gevraagd of er ook weer een ‘Geen Huisdieren straatbordje’ komt zoals we die al kennen van eerdere De Sims games.

SimGuruShannon antwoordde dat zo een ‘Geen Huisdieren straatbordje’ ook in De Sims 3 Beestenbende zal zitten.

55 gedachtes over “In De Sims 3 Beestenbende zit ook een ‘Geen Huisdieren straatbordje’”

 1. hiki

  Mijn Sims houden van tuinieren en een grote moestuin hebben en dan een of andere gekke hond die de boel overhoop haalt kan ik niet gebruiken. De reden waarom ik het wilde weten dus ๐Ÿ˜›

  1. hiki

   Ze antwoordde alleen dat die er komt, niet hoe die werkt. In Sims 2 (of was het Sims 1) was er ook zo een bord. Ik geloof dat dieren dan niet in je tuin poepen. Zoiets komt er dus weer en dan dat er geen huisdieren in komen. Details zullen er nog wel komen.

    1. hiki

     Ik heb een plaatje gezocht maar kon niks vinden zo snel. Het kan ook een hack zijn geweest hoor, maar volgens mij was het een echt bord in het spel zelf: een straatbord, rond met een streep erdoor heen.

  1. Lizzie

   @DENNUSZ

   Dat daarachter is geen grote hond maar een hert die zitten er in deze uitbereiding ook in !

   Maar kep er zin in (ookalweetikniksvanhuisdierenafomdatsims3de1esimsgeneratieisdieikspeel!)

   1. nathalie

    heb je alleen de sims 3 levensweg (generaties) ? het eerste dat ik speelde was de sims. (de eerste) maarja, kan hรจ? tis altijd leuk als er een nieuw iemand komt toch? ๐Ÿ˜€

 2. DENNUSZ

  @Snooki Ja maar net als bij Sims 1 had je kleine hondjes, (even een voorbeeld)

  Bij Sims 2 kon je kiezen tussen groot en klein en leeftijd enzo

  En zou je nou bij Sims 3 zegmaar een Slider hebben, hoe groot of hoe klein je hond kan worden? Dat bedoel ik dermee te zeggen eigenlijk.

 3. Peertje

  Ik ben blij dat je zo’n bandje hebt waar je je hond mee kunt uitlaten.
  Trouwens vonden jullie ook dat die honden (en ook katten trouwens) zo recht waren? als je van boven keek dan kon hij zeg maar alleen maar naar voren of een klein beetje naar beneden. Niet zoveel bewegingen.
  ach laat maar, ik leg het weer eens te lastig uit,

  toch top en bedankt voor de info!

 4. yanyo111

  ja snooki dat heb ik er ook bij geschreven dat het niet in het nieuwsbericht hoorde in mijn vorige bericht maar nu ff over het nieuwsbericht: het is wel fijn dat er z’n bordje is ik denk alleen dat de wat oudere sims het in hun tuin zetten jeweetwel van z’n chagrijnige oude kakkers die liever geen hondenpoep en gaten in hun tuin willen ๐Ÿ˜›

 5. beauvb

  ik vind het wel leuk als er dieren in je tuin komen mar het stomste vind ik dat ik altijd ze meteen gelijk alemaal adopteert en dan verkoop aan andere sim dan hebben hun een leuk diertje en hebben de dieren een leuk huisjje

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>