Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Limited Edition De Sims 3 Beestenbende nu op EA Store

De gewone digitale versie van De Sims 3 Beestenbende op de EA Store, zie ook dit bericht op onze site, is vervangen door de Limited Edition versie.

Dat betekend dat je wat extra’s krijgt bij deze digitale versie als een dierenwinkel (geen rabbithole).

• Exclusief materiaal in de Limited Edition! Alleen in De Sims 3 Beestenbende Limited Edition vind je een dierenwinkel, vol met unieke voorwerpen.

| Origin / EA Store: De Sims 3 Beestenbende Limited Edition |

Of de De Sims 3 Beestenbende Limited Edition ook te reserveren of te koop zal zijn in gewone winkels is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte maar donderdag 27 oktober 2011 is nog ver weg.

Wil je meer weten over De Sims 3 Beestenbende kijk dan ook even op onze informatie pagina voor al het laatste nieuws, de lekkerste screens en video’s en een link naar ons forumdeel waar je ook je commentaar en vragen kwijt kunt:

| De Sims 3 Beestenbende informatie pagina |

16 gedachtes over “Limited Edition De Sims 3 Beestenbende nu op EA Store”

 1. hiki

  Dat wordt weer een zooitje natuurlijk met de online winkels voor de limited edition. Met De Sims Middeleeuwen ging dat bij mij ook goed mis. Dus ik bestel pas bij Bol.com als de limited daar te reserveren is.

 2. Bakie

  Het verschil is dat je een unieke dierenwinkel erbij krijgt met een aantal dierenrassen die niet voorkomen in de gewone Dierenbende uitbreiding.
  Als ik deze zou kopen, zou ik m ook liever bij Bol.com kopen denk ik. Jij geeft wel een seintje als hij daar te bestellen is he Hiki? 😉

 3. simmertje1981

  Ik had van de sims middeleeuwen ook ggeen limeted edition gehad, terwijl ik wel het spel had gerserveerd, wel de dag voor de release, dus het had ook al op geweest kunnen zijn. Er stond wel , zolang de voorraad strekt erbij.

  En ook erg leuk trouwens dat de dierenwinkel geen rabbithole is. Hoop ook dat de special edition in de winkels komen te liggen.

 4. DENNUSZ

  nou als dat alles is..? ik zie wel af van de prijs, als het ook echt ongeveer 45 euro dan gaat kosten (zal wel niet maar het kan) dan ga ik gewoon echt voor de gewone versie.. dan betaal je ruim 10 euro meer, voor wat huidjes, en een of andere winkel? maar dat is alleen mijn mening he. :p

 5. Leto85

  De gelimiteerde versie heeft dezelfde prijs als de gewone versie heb ik gelezen. De gelimiteerde versie is echter in Nederland alleen digitaal voor te bestellen. Of dit nog gaat veranderen weet ik niet, maar ik hoop van wel. En dan voortijdig.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>