Nieuwe games release lijsten bij Bart Smit

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hangen er bij bijna alle Bart Smit en Eplaza vestigingen – op de games afdeling – release lijsten voor allerlei games voor allerlei platforms.

We hebben vandaag daar de nieuwe releaselijst gezien, en een foto van gemaakt die we niet online gaan zetten, en eigenlijk is er op die nieuwe lijsten niet veel veranderd vergeleken met de laatste lijst die we hebben gezien enkele weken geleden. In ieder geval niet wat betreft de games waar wij op Sims Nieuws aandacht aan besteden; De Sims 3 en De Sims Middeleeuwen.

  • Een accessoires pakket voor De Sims 3 staat op die lijst met een release datum van donderdag 28 juli 2011.
  • Een nieuwe uitbreiding voor De Sims Middeleeuwen staat erop met een release datum van donderdag 1 september 2011.
  • De Sims 3 Pets (dat is de naam op de Bart Smit lijst) staat erop met een release datum van donderdag 27 oktober 2011.

Behalve dus De Sims Pets staan er geen namen op de lijst, het accessoires pakket zal wel De Sims 3 Stadsleven Accessoires zijn (The Sims 3 Town Life Stuff).

13 reacties

  1. Tja, iedereen kan deze lijsten bekijken in de winkel. Dus ga zelf anders kijken, neem een foto en zet het ergens neer 😉

  2. ik hoorde ooit wel dat er in de geloofdata naast de drie geloven die je kan hebben (ongelovig, oeteraans en jacobaans0 nog eren 4e geloof zat (natuuraanhanger, vrije vertaling van nature worshipper). Dat hadden ze op MTS ontdekt

  3. Een producer had bevestigd dat er uitbreidingen kwamen hoor 😀 En dan nog, het is De Sims Middeleeuwen en niet De Sims 3 Middeleeuwen ;)!

  4. Ik geloof de data van EP04 en SP04 wel, alleen die van Middeleeuwen klopt van geen kant. Er komt er wel een, alleen niet op 1 September. Volgens Bart Smit komen dan ook Super Mario 3D en Mario Kart 3D uit. Het is gewoon een start van een periode.

  5. kep sims middeleeuwen niet alleen maar zonde van sims 3 zeker als je die gewend ben en kep hem bij een meisje gespeeld en k vind hem niet eens leuk

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *