Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Overige

SimGurePidgeo’s verteld over ‘Sims Social, Support options and PETS!’

SimGuru’s geven wel vaker nieuwe informatie vrij over bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld op twitter of facebook. Maar dit keer gaat het om een blog op de Australische website van De Sims 3 zelf.

SimGuruPidgeo verteld over De Sims 3 Beestenbende, The Sims Social en nieuwe helpfuncties op de officiële (Australische) website.

The addition of horses in the PC version of Pets will add a whole new element of interactions between Sims, domestic pets and horses as they go past. Bella for example at home with the Chihuahua in her is fiercely protective of the front of our house and due to the huge sunroom window that looks out to the street and ocean she can sit up on the window sill and bark when she feels it is necessary… which is often!

| SimGuruPidgeo: Sims Social, Support options and PETS! |

2 gedachtes over “SimGurePidgeo’s verteld over ‘Sims Social, Support options and PETS!’”

  1. Bakie

    Dat blog moeten we in de gaten houden, aangezien hij meld dat zo gauw hij meer weet over de verschillende rassen, hij het daar meld. Hij zal vast niet de enige zijn die het meld, maar iedereen meld toch altijd net wat andere (nieuwe) dingen erbij.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>