Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Reviews

SN Review: De Sims 3 Buitenleven accessoires

Ik hoor jullie al denken: ‘zo … die zijn laat met de De Sims 3 Buitenleven review‘, en dat klopt ook wel een beetje. De review is al een poos half af en is nu dan eindelijk online gezet. Kyta heeft een ontplofte computer gehad maar is er nu weer helemaal en heeft deze review geschreven.

Naast haar mening, de mening van enkele SN teamleden, vind je in onze review ook de mening van wat forumleden want die vragen we ook altijd voor bij onze reviews.

Het mooie van dit accessoirepakket vind ik wel de complete romantische tuinset. Deze set is echt compleet met alles erop en eraan, een complete tuin-keuken met koelkast en BBQ, incl. een BBQ tools setje. De sfeer die je tuin krijgt is erg romantisch en gezellig. De supergrote tuin-TV, die je overigens ook in je binnenshuis kan zetten, is ook geweldig.

| SN Review: De Sims 3 Buitenleven accessoires |