Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

EA kondigt De Sims 3 Buurtleven Accessoires aan

Iedereen heeft wel gelezen waarom wij als enige website zo laat pas de aankondiging online zetten, en ook ik sta volledig achter deze beslissing. Echter hebben wij de taak jullie het laatste nieuws te brengen en vandaar dat ik het toch nog deze avond online zet.

Hieronder kan je de officiële aankondiging van De Sims 3 Buurtleven Accessoires.

Het De Sims™ 3 Buurtleven* bevat meer leuke spullen dan je ooit in een Accessoirespakket bij elkaar hebt gezien. Zo zijn er nieuwe openbare gelegenheden, waarmee je Sims hun buurt in een nieuw jasje kunnen steken. Maar er zijn ook allerlei leuke voorwerpen voor in huis. Richt een luxe nieuwe bibliotheek, exclusieve sportschool, hip speelterrein in, of ga lekker de was doen bij een frisse wasserette. De Sims 3 Buurtleven geeft je niet alleen allerlei nieuwe ontwerpmogelijkheden voor in huis, maar bevat ook nieuwe openbare gelegenheden, zoals het Sociaal Gesnaai Café. Hier kunnen je Sims gezellig naartoe gaan!

*De Sims 3 is vereist om te spelen

23 gedachtes over “EA kondigt De Sims 3 Buurtleven Accessoires aan”

      1. Kelvin

        ik vind het persoonlijk ook een beetje slordig van EA NL. EA NL weet dat accesiores altijd onder het logo moet. Hoop dan ook dat er een nieuw logo komt die de tekst acccesoires uit het lichtbruine gedeelte weghaalt

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>