Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Engelse box-art van De Sims 3 Buurtleven Accessoires

De box-art van De Sims 3 Buurtleven Accessoires zat ook bij het bericht dat we van EA Benelux hebben gekregen, het gaat alleen wel om de Engelse versie.

Het ziet er overigens naar uit dat elk hoesje een groene achtergrond zal gaan krijgen, de leuke verschillende kleurtjes in de box-arts zoals bij die van De Sims 2 en uitbreidingen zit er niet meer in.

17 gedachtes over “Engelse box-art van De Sims 3 Buurtleven Accessoires”

 1. Snooki

  Alle uitbreidingspakketten en accessoirespakketten worden nu wel heel snel aangekondigd.. Als het zo doorgaat met dat snelle aankondigen vrees ik dat de Sims 3 snel zijn tijd heeft gehad en dat Sims 4 alweer in zicht is.

   1. Snooki

    Ik bedoel, er worden nu al 2 pakketten officieel aangekondigd door EA, mij leek het beter om hun eerst op 1 pakket te focussen, zodat ze later de anderen zouden uitbrengen en aankondigen. Nu word het een hele ophef door 2 pakketten, snap je? πŸ˜‰

 2. Simsbear

  Nee he.. Dan kan me video kaart t weer niet aan –. Heb vandaag pas een nieuwe gekregen! πŸ˜›

  @ansjj2 Zoon voorgevoel had ik al..

  Het ziet er voor mij part hetzelfde uit afgezien de plaatjes als supersnelle accesoires x.x

  Maar goed..
  Kgeloof t niet :P!

 3. yanyo111

  zoow nep vind ik het er niet uitzien hoor maarja iedereen zijn eigen mening πŸ˜› p.s. zit er allemaal weer geweldig uit (oops het is maar een plaatje P.s. ik bedoel ook die andere plaatjes voor dΓ­t nieuws) πŸ˜€ πŸ˜›

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>