Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Officiële aankondiging nieuw accessoirepakket voor De Sims 3

Zoals jullie vast al wel op veel niet Nederlandse fansites hebben kunnen lezen heeft EA een nieuw accessoires pakket aangekondigd voor De Sims 3.

Vanochtend om 9.00 uur hebben wij van EA Benelux alle informatie en screens & artworks binnen gekregen maar wij zijn gebonden aan een embargo tot 17.00 uur. Daarvoor mogen wij niets online zetten.

Wel hebben we van EA UK rond 13.30 uur de Engelse spullen binnen gekregen en daar staat een embargo op tot 14.00 uur. Ook deze zullen we nu niet online zetten omdat we andere afspraken hebben gemaakt.

Als webmaster heb ik dit gedoe over embargo’s nu al diverse malen meegemaakt en schijnbaar lukt het EA niet om gewoon 1 tijd aftespreken waarop fansites breaking news mogen posten. Ik zal daarom ook uit protest niets online zetten, ik heb het even gehad met EA.

Als Jimmy vanavond thuis komt mag hij – als hij dat wil – alles online zetten, hij heeft alles ook binnen gekregen. Op deze manier hoeven jullie niks te missen. Want wat ik soms denk doet er weinig toe, als jullie als fans de informatie maar krijgen: daar gaat het om!

Hiki – webmaster Sims Nieuws

[UPDATE]: ik krijg net een email binnen dat het embargo nu is opgeheven over De Sims 3 Buurtleven voor Nederlandse fansites, maar ik ga even Simmen.

27 gedachtes over “Officiële aankondiging nieuw accessoirepakket voor De Sims 3”

 1. Twinkelstar

  @ hiki, je hebt wat mij betreft groot gelijk!
  je krijgt toch wat van al die regeltjes van EA, jullie houden je er keurig aan, en andere sites die er gewoon maling aan hebben worden bij wijze van nog door ze gepromoot ook.
  veel plezier met je simms

  1. hiki

   voor er misverstanden ontstaan: alle fansites hebben zich aan het embargo gehouden, alleen waren er verschillende embargo’s. Dat is, wat mij betreft, het grote probleem. 🙂

   Enfin: ik ben nu echt Simmen.

 2. Simsbear

  Weten jullie zeker dat dit een nieuw ACCESOIRESpakket is?
  aangezien de wasserette, ze kunnen wassen is nieuwe optie
  Boomhut enzo
  echt stoer..

  Ik denk dat dit tot nu toe de beste ACCESOIRESpakket tot nu toe is :$!

 3. yanyo111

  cindy hoe weet je dat er leuke dingen in zitten :O XD 😛 ???

  dit hoort niet bij dit nieuwtje:
  p.s. weet nog niet hoe je mijn avatar veranderd bij de reacties kan iemand ff een link sturen of het vertellen?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>