Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: De Sims 3 Buurtleven of De Sims 3 Beestenbende?

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over het nieuwe accessoirespakket voor De Sims 3: Buurtleven en de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3: Beestenbende.

Naar welke kijk jij het meeste uit? Misschien wel allebei? Of vind je beide maar niks aan?

De uitslag van onze ‘Wil jij Nederlandse en Belgische artiesten horen in De Sims 3?‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

18 gedachtes over “Nieuwe poll: De Sims 3 Buurtleven of De Sims 3 Beestenbende?”

 1. Snooty

  Allebei niks. Ik heb nooit wat aan dieren gevonden; Veel te hinderlijk en te nadrukkelijk aanwezig.
  En buurtleven zijn een paar nieuwe winkels (waar bijna geen plaats meer voor is in mijn drukke buurt) en wat kinderspul waar ik na Levensweg al genoeg van heb.

    1. michel

     Ik heb het liefst eigelijk dieren en open for business.
     Seizoenen maakt me niet zo veel uit het is allemaal leuk en aardig maar hoeft niet persee.
     huisdieren en open for business is de enige redden waarom ik nog sims 2 speel.
     ik hoop echt dat ze begin volgend jaar open for business zullen doen.
     maar waarschijnlijk wordt het seizoenen of iets zoals magie(wat overigens ook wel cool is)

 2. mar456

  Ik kijk alleen uit naar beestenbende. Ik vind zoals snooty al zegt dat er geen plaats meer is in mijn stad (steden) en ik vind de meeste spullen nog is lelijk ook :S. Niet alles natuurlijk maar sommige dingen wel.

 3. cee

  beestenbende lijkt mij ook t leuste. buurtleven is weer teveel van hetzelfde, geldklopperij van EA en bevat absoluut niks origineels meer in S3. die komt bij mij ook echt t huis niet in!!!

 4. michelle

  voor mij ook Beestenbende, ik heb al genoeg spullen in mijn stad en vind het heel leuk dat er ook eindelijk paarden komen! πŸ˜€

  het zou ook leuk zijn als er eindelijk een keertje seizoenen komen in S3! zou leuk zijn als er ook een keertje sneeuw is inplaats altijd dat zonnentje ;P

 5. DENNUSZ

  Beestenbende absoluut als eerst, en misschien als ik snel ben, dat ik dan de Limited Edition heb.. pas als Beestenbende binnen is kijk ik wel voor Buurtleven, der zullen dan vast wel nieuwe uitbreidingen derbij zijn! alhoewel.. die uitbreidingen komen nu wel echt heeeeel snel als review of iets dergelijks..

 6. Lizzie

  Koop nu meestal alleen maar de uitbereidingen want van ook de accessoires pakket slaat mn comp op hol.
  Maar ik kijk wel uit naar allebei maar het meest naar beestenbende daar droom ik al van vanaf het begin van de sims 3
  maar het zou wel leuk zijn als ze open for bussines in buurtleven stoppen en dan in december ofzo seizoenen met nogiets bij elkaar stoppen netzoals bij na middernacht gwn apartementsleven en nachtlevn bij elkaar dat zou wel cool zijn !…(L)

 7. hiki

  Tussenstand:
  De Sims 3 Beestenbende (61%, 142 Stemmen)
  Allebei natuurlijk (33%, 76 Stemmen)
  De Sims 3 Buurtleven (4%, 10 Stemmen)
  Het is 2 keer niks (2%, 3 Stemmen)

  Totale stemmers: 231

  o jee …. ik had veel meer stemmen verwacht voor Buurtleven πŸ˜‰

 8. Twinkelstar

  ik koop zowiezo alle uitbreidingen die er komen omdat ik mijn spel graag compleet wil houden.
  had ik met sims 1 en 2 ook komt volgens mijn kids omdat ik een simsjunk ben!
  maar nu kijk ik wel errug uit naar beestenbende vooral om de paarden die er nu inzitten ben ook beniewd wat je daar allemaal mee kan doen.
  maar ook buurtleven lijkt me toch een leuke toevoeging voor het spel.
  alleen het wachten he, zucht

 9. ndouma

  Ik kijk zo uit naaar beestenbende want ik ben in november jarig dus kan ik `m dan mooi kopen. buurtleen lijkt mij ook wel leuk met al die nieuwe winkels enzo, maar dan moet je riverview downloaden dan kun je daar weer wat plaatsen.

 10. levi billen gta6yew

  maar je moet niet denken dat aleen paarden en katten en honden zijn nee er zijn ook slangen hagedissen stinkdieren cavia wolveneen nieuwe buurt en wasberen en weerwolf

 11. levi billen gta6yew

  ook eigenschappen bij honden en katten kun je doen bv bang voor water dapper je kunt honden laten jagen en voorwerpen zoeken zelfs je huis beschermen tegen inbrekers katten kunnen vissen opeten en je kunt ze ook dingen leren maar niet zoals bij paarden je kunt hindernissen doen je kunt je paart als voortuig gebruiken

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>