Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

Geen of minder herinneringen mod voor de Sims 3

Het introduceren van een herinneringen systeem in De Sims 3 klonk erg leuk en aardig maar de praktijk is dat veel Simmers zich erg irriteren aan de vele herinneringen die steeds maar oppoppen in je spel.

Gelukkig hebben we ervaren modders die ons kunnen helpen met het reduceren, zelfs weghalen van die herinneringen. Velocitygrass van Mod the Sims heeft een mod gemaakt waarmee je zelf bepaald welke herinneringen je leuk vind en wil bewaren en welke niet.

De optie in het spel om de herinneringen uit te zetten zorgt ervoor dat er geen melding meer rechtsboven verschijnt. Deze mod heeft dus wel nut aangezien dat herinneringenicoon boven hun hoofd verdwijnt en het plakboek leeg blijft.

Reactie van Nefje op deze mod.

A wedding is a pretty memorable thing. So is having a baby. But catching a great fish? Going shopping? Visiting the park – again?!

This mod stops the memory scrapbook from filling up with useless memories that then have to be manually deleted to make place for custom memories or to keep savefiles small. It can also be useful to prevent the memory popup from ruining screenshots of the important moments in your sim’s life.

| Mod the Sims: No (or fewer) automatic memories |

Wil je deze mod gebruiken lees dan eerst goed de instructies. Het downloaden en installeren van mods en hacks is altijd op eigen risico!

26 gedachtes over “Geen of minder herinneringen mod voor de Sims 3”

 1. JayLenax

  Nee dat doet het niet, maar het zet tenminste wel de ‘spam’ lijst uit kwa dat echt alles gemeld wordt van de herinneringen.
  Het heet ook uit mijn hoofd iets kwa ‘herinneringen-melding aan’ en die vink je dan uit.

 2. Nefje

  De optie in het spel zorgt ervoor dat er geen melding meer rechtsboven verschijnt. Deze mod heeft dus wel nut aangezien dat herinneringenicoon boven hun hoofd verdwijnt en het plakboek leeg blijft. 🙂
  Maar persoonlijk houd ik liever mijn game mod-vrij.

 3. Spiderlady

  hmm..klinkt wel goed, maar idd ik houd ook liever mijn spel mod-vrij, ik heb genoeg problemen met mods gehad.
  de herinneringen kunnen idd vervelend worden op den duur, maar goed, dan zet ik ze gewoon uit ^^

 4. laura

  ik wil dan die heringen op facebook zetten voor een schoolopdracht maar dat wil hij niet doen want hij wil facebook al niet aan melden op de sims is er ook een andere manier om die foto’s te kopieren om te gebruiken?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>