Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

Interview met Traelia over Pose

Pose is een programmatje voor De Sims 3 dat veel gebruikt wordt door dagboekmakers en machinimamakers omdat je je Sims allerlei houdingen kunt laten aannemen die eigenlijk niet eens in het spel zitten. Traelia is binnen de Sims community een bekende Pose Player maakster en de Engelstalige fansite Simsvip heeft haar geinterviewd.

7. How do you make the poses look so natural?

I think the key to making something look natural is understanding every curve and bend in the pose. Knowing how the pose will translate to the game is also important. These are the kind of things no one can really teach you. It’s all about noticing how the game interprets your choice in angle, or how the skintone works with the pose.

For instance, a beginner isn’t going to know that although the pose may look doable in Milkshape, the game may adjust things, and once the skintone is on the sim the arm might be bending impossibly, but still look fine outside of the game. It’s hard to explain. Also I think a background in drawing or painting helps because you have to study the human form for those art forms.

| Simvip: Interview with Pose Maker Traelia |

Wil je meer weten over Pose dan kun je terecht op ons Sims 3: daily / weekly finds – downloads & hacks en De Sims 3 Store spullen forum. Daar vind je de laatste informatie en nieuwste poses en een flink aantal hardcore Pose gebruikers die veel van de tool afweten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>