Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Teacher race day’ van Bahariawans

19 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Teacher race day’ van Bahariawans”

 1. anoo.

  haaai.
  ik heb echt een domme vraag, maarja. komt ie;
  kijk , ik heb mn sims (3) gedownload, maar als ik hem helemaal heb opgestard en ik wil op mijn familie klikken dan staat er dat hij waarschijnlijk illegaal is,en dat ik contact moet opnemen met de server. wie weet wat je er tegen kan doen ?????????? ik zit er zo mee! 🙁

  xx.

 2. roosss

  hiii wij zijn een beetje sims verslaaft geraakt xD
  maar goed we hebben nu dus een probleem 🙁
  want door een cheat is onze volwasenen een opa geworden :3
  we willen hem nu weer jong maaken weet iemand hoe dat moet??
  tis namelijk egt irritant
  xx

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>