Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Levensweg review van El33tonline

If you are a Sims fan this expansion will surely be of great appeal and I can recommend it for all the little, nearly imperceptible changes. Everyone else should wait for the Sims 3 Complete Collection Chest and install it all at once.

The good: The fun is all in the details; hilarious pranks.
The bad: So subtly and well implemented that is goes by unnoticed.
The ugly: I never threw eggs at people as a teenager, especially my own parents!

| El33tonline: The Sims 3: Generations (PC) Do it for the kids! |

4 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg review van El33tonline”

  1. hiki

    Elke keer bij reviews denk ik de reviewers het spel niet echt lang gespeeld hebben. Vooral nu bij Levensweg zit het echt in de vele kleine dingen die misschien niet echt opvallen als je maar even speelt. Ze zeggen het zelf eigenlijk ook:

    The bad: So subtly and well implemented that is goes by unnoticed.

    Misschien de reden waarom Levensweg overal zulke lage cijfers krijgt?

  2. yanyo111

    ik heb gister trouwens de 200 herrineringen. dus nu heb ik alles gedownload en dat balkje wat langzamer groener word is vol maar die meubels die je kunt downloaden leken wel gewoon uit het spel weggelaten zodat het leek alsof je nieuwe meubels kreeg :$ 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>