Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

De Sims Social factsheet en artworks

(klik de screen om de factsheet over Bella te lezen)

We hebben de laatste dagen weinig gemeld over The Sims Social omdat niemand van het Sims Nieuws team er eigenlijk wat mee heeft met dat hele Facebook gebeuren. Maar wie weet als De Sims Social eenmaal echt online is, dat we er dan wat meer en actueler over gaan berichten.

| Facebook: The Sims Social |

5 gedachtes over “De Sims Social factsheet en artworks”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>