Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

The Sims Social: officieel forum

Naast de officiële The Sims Social Facebook pagina is er ook een officieel forum van EA. Het is wel een Engelstalig forum en ik heb geen idee of er ooit nog eens een Nederlandstalige Facebook versie komt of een officieel Nederlandstalig forum.

Maar op het The Sims Social forum vind je ook aardig wat informatie, behalve antwoord op de meest gestelde vraag: wanneer komt The Sims Social online? Een officiële release datum is namelijk nog steeds niet bekend.

| EA forums: The Sims Social |

Wil je onze berichten lezen over dit online spel, gebruik dan onze The Sims Social categorie. Dan vind je alles mooi op een rijtje.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>