Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Reviews

4gamers geeft De Sims 3 Levensweg een 7,3

Algemeen gezien zijn de extra’s een pluspunt. Het is niet gericht op interieur of dergelijke, maar op het leven van je Sim, waardoor het spel toch interessanter wordt. Een prijskaartje van 35 euro voor een uitbreiding is echter niet meteen in verhouding als je weet dat De Sims 3 ongeveer 50 euro kost. Levensweg is dus best een prijzig beestje. Op dat vlak zal je eerder naar de andere uitbreidingen moeten uitkijken, die meer gericht zijn op extra content, eerder dan op het verfijnen van de gameplay. Desalniettemin is het uitbreiden van de gameplay iets wat we toejuichen, al mag het in een volgende versie van de Sims nog uitgebreider zijn.

+ Leuke extra’s
+ Verdieping van het spel

– Enkel uitbreiding basis-gameplay
– Pluspunten pas na lange tijd merkbaar
– Prijs
– Herinneringen via Facebook

| 4gamers: De Sims 3: Levensweg review |

2 gedachtes over “4gamers geeft De Sims 3 Levensweg een 7,3”

  1. stacy

    hallo , ik zit met een probleem met sims levensweg , als ik dat speel na een tijd valt men pc uit en is men spel gewist er zou iets zijn met levensweg spel zelf de pc zegt voor het te verwijderen doe dat zet er terug op weer hetzelvde ondanks ik de uplode van 1.22 erop heb gezet helpp

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>