Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

Closed Beta van The Sims Social loopt nu

Op dit moment loopt er een closed beta van The Sims Social waarin een select gezelschap het nieuwe Facebook spel aan het testen is. Wanneer de beta afgelopen is en wanneer The Sims Social echt te spelen zal zijn is nog niet bekend.

| Sims Social ClsdBeta |

Meer weten? Gebruik dan onze The Sims Social categorie en je vind alle berichten op een rijtje.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>