Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Nieuw object (nieuwe speelmogelijkheden) en huis op De Sims 3 Store

Elke eerste donderdag van de maand komen er altijd nieuwe sets op De Sims 3 Store. Maar het was gisteren niet de eerste donderdag van de maand en toch zijn er 2 dingen online gezet:

Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen (500 Simpoints)
Dit verdachte boek staat boordevol kortingsspreuken en -betoveringen! Vervloek je buren, betover je schoenen! Met dit boek kun je je vrienden heel bang of juist blij maken, zonder dat je sporen achterlaat.

Oude Bibliotheek (14 items – 1200 Simpoints)
Deze spookachtige en statige bibliotheek is gebouwd door de eerste Van de Kerkhof die zich in Sunset Valley vestigde. In deze bibliotheek vindt je achter ieder mysterieus hoekje wel een geheim.

Bron: Simprograms


Informatie over wat je Sims allemaal kunnen met dit boek vind je in deze post op Simsvip.

PS: het boek met spreukjes en betoveringen zit ook in de ‘Oude Bibliotheek’ set

30 gedachtes over “Nieuw object (nieuwe speelmogelijkheden) en huis op De Sims 3 Store”

 1. wimhuiskamp

  Mooie spullen weer. Wel jammer, dat je de dingen bij het huis niet los kunt kopen in de store. Ik zou bijvoorbeeld die zuil wel los willen kopen. Maar het kavel zelf hoeft voor mij dan weer niet zo. Ach ja, we moeten het er maar mee doen ๐Ÿ˜€

  1. hiki

   Als je in de set op het boek klikt is ie ook niet los te koop. Jou kennende heb je vast al tussen de bouwspullen gezocht naar die zuil op De Sims 3 Store. ๐Ÿ˜‰ Raar dat ie niet apart wordt verkocht.

   1. wimhuiskamp

    Gna gna, je kent me echt, hรจ. Inderdaad heb ik daar al gezocht ๐Ÿ˜‰ Het boek staat trouwens los bij het premiummateriaal, maar dat wist jij dan al weer, natuurlijk ๐Ÿ˜€

 2. Bhakti

  Je kan het ook zo zeggen: die zuil + sprookjesboek is een mini uitbreidingspakket dat 500 Simspointen oftewel 5 Euros kost. Bij de categorie premiummateriaal zag ik trouwens ook een leunstoel met voetmassage die 400 Simspointen kost. Ook dit zou je kunnen beschouwen als een mini uitbreidingpakketje dat geld kost.

  1. wimhuiskamp

   Klopt bijna helemaal wat je zegt Bahkti. Het zijn miniuitbreidingspakketjes. Kleine correctie: het boek kost 500 punten en de hele set 1200 punten. En alleen in de hele set zit die zuil ๐Ÿ™ Ik koop slechts zelden volledige sets; meestal koop ik die items uit de sets, die ik echt leuk vind los in de store. Dus ik blijf hopen, dat de spullen nog los verkocht gaan worden ๐Ÿ˜€

 3. DENNUSZ

  @Hiki

  late reactie iknow.. maar ik keek der overheen, sorry xD
  wel echt zo jammer dat simpoints echt heel duur zijn.. beter konden ze ook gewoon een uitbreiding set ofzo maken?

  Sims 3 Abracadabra, net als de sims 1! zal echt leuk zijn! ;D

 4. sybercelina

  ik heb het in mijn bezit maar als ik het wil downloden kan ik het niet dat snap ik niet heefd iemand hier ook last van of weet iemand wat je er aan kan doen !!!

  vast bedankt

 5. Roelie

  ik wil hem downloaden alleen weet het nog niet zeker magie lijkt me heel leuk maar ik ben ook benieuwd naar de bibliotheek omdat ze zeiden dat er in elk hoekje een geheim zat. maar het is wel heel duur en ik heb dan ook nog nooit simpoints gekocht dus ik zit erg te twijfelen.

  1. hiki

   die bibliotheek is leuk maar er zitten geen geheimen in. alleen een rare kelder helemaal onderin met 6 stoelen in een cirkel. Verwacht er dus niet teveel van al is het wel een mooi gebouw.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>