Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

Win De Sims Goodies met onze ‘Uitdaging van de zomervakantie 2011’

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Maar deze keer gaan we het anders doen en wel met een Uitdaging voor de zomervakantie waaraan iedereen tot 1 september 2011 kan meedoen. En om het extra leuk te maken hebben we dit keer prijzen weg te geven voor de leukste inzendingen:

– 1 exemplaar van De Sims 3 Levensweg
– 1 x De Sims 10 jaar muismat
– 1 x De Sims 10 jaar laptop sticker (30 x 41 cm)
– 1 x The Sims 3 Late Night guide (Engelstalig).

Je kunt zelf bepalen welke prijs je wil winnen: dus als je De Sims 3 Levensweg al hebt kun je meedoen voor de andere prijzen.

20 Simjaren geleden werd Josefien geboren. Haar ouders overleden beide na een auto-ongeluk toen ze 16 was en sindsdien doet ze maar wat. Nu is Josefien klaar voor een nieuwe start en hoopt ze een leuke man te vinden, kindjes te krijgen en een topbaan te hebben. Of heb jij andere plannen voor Josefien?

In deze zomervakantie uitdaging mag je laten zien wat je voor Josefien in petto hebt. Fotografeer het leven van Josefien zoals jij dat wil en schrijf bij elke foto een verhaaltje, net alsof het een soort dagboek is.

| Uitdaging van de zomervakantie 2011: win leuke goodies! |