Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Reviews

SN Review: De Sims 3 Levensweg

Iets later dan gebruikelijk, hebben wij een review online gezet van de nieuwe uitbreiding van De Sims 3. In deze review bekijken wij de goede en slechte punten uit het spel en geven wij een cijfer. Door op de onderstaande link te klikken kan je de volledige review lezen.

De Sims 3 Levensweg is een uitbreiding die niet meteen na één keer spelen, en dan gaan we er van uit dat één keer spelen niet 12 uur achter elkaar is, te beoordelen is. De mogelijkheden zitten soms heel diep in het spel verstopt waardoor ze op het eerste gezicht niet opvallen. De nieuwe mogelijkheden komen soms pas bij een bepaalde leeftijdscategorieën aan het licht, waardoor het spel langer vernieuwend blijft dan voorgaande uitbreidingen.

| SN Review: De Sims 3 Levensweg |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>