Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Bespaar 72% op De Sims 3 én uitbreidingen op Steam

Steam heeft een grootse actie gestart voor de mensen die De Sims 3 en uitbreidingspakketten en accessoirespakketten nog niet hebben.

De Sims 3, inclusief alle uitbreidingen en accessoirespakketten tot nu toe, kan je nu kopen voor maar €69,99,- totaal. Het gaat om het basisspel met alles tot en met Levensweg. Sla je slag nu!

| Steam: Bespaar 72% op The Sims 3 Pack op Steam |

24 gedachtes over “Bespaar 72% op De Sims 3 én uitbreidingen op Steam”

 1. Rita

  Nou dat is mooi 😀 Maar ff een dom vraagje 😛 Maar als je dus die cd-doosjes bekijkt zijn ze in het engels maar als je ze dan je bestelt krijg je ze dan in ook in een engels doosje of in een nederlands doosje??

  1. Laurent

   Ja, je kunt gewoon bij de store, want je krijgt gewoon serienummers die je kunt registreren op thesims3.com

   Je krijgt geen CD, alleen een digitale versie, maar als je computer chrast of als je een nieuwe computer koopt kun je de software nog een keer opnieuw downloaden en installeren.

   Ik weet niet zeker of je het kunt ruilen, want mijn Sims spellen werken wel op mijn computer 😉

 2. Legendardisch

  laat mij effekes uit leggen hoe steam werkt, en geloof me, het is echt handig: je raakt je aankoop NOOIT kwijt! en je kunt je spel makkelijker modden (daar is steam namelijk op gebouwd: makkelijk je spel modden)

  1: Koop het spel
  2: Download het
  3: speel en test het
  4: doet ie het niet? contacteer de steam helpdesk, of die van ea, steam kan jou geld vergoeden, of je zelfs gratis spelletjes aanbieden, maar wacht, je kunt de sims nu ook verwijderen, en naar een andere pc gaan, steam instaleren, en kijken of de sims het daar wel doet: je gooit je geld nooit weg, Het spel kun jet tot na je dood gebreuken

  Ja je kunt de store blijven gebreuken, ja dit is legaal, ja steam is tof.

 3. Yeroen

  Heeft iemand enig idee of je bij steam ook de 72% korting pakket kan downloaden als je al een paar uitbreidings-pakketten hebt? En als je veranderd van Computer of je die nog kan overzetten of her-installeren op je andere (nieuwe) PC?

  1. Laurent

   Je kunt je games opnieuw downloaden en installeren als je wilt, dus ook op een andere computer. Je kunt het ook gewoon downloaden als je al een paar uitbreidingspakketten hebt.

 4. Didi

  Ik heb de sims 3 gekocht op disc en wou nu via Steam een uitbreiding kopen maar hij geeft aan dat ik die niet kan kopen omdat ik Sims 3 niet heb. Maar deze staat wel geherinstalleerd op dezelfde computer als steam?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>