Rabiere and Co: interview met Jud van Simprograms

Ik denk dat iedereen Simprograms wel kent en de webmaster Jud. De Franse website Rabiere and Co heeft Jud geïnterviewd en er is nu een Engelse vertaling van. Het is een erg leuk interview over Jud zelf, de internationale De Sims community, EA en The Sims Team en nog veel meer.

Without divulging all your secrets, what are your main sources of news? Are some more reliable than others? Do you have a mole (or several) at EA, feeding you the best exclusive info?

My main source of news used to be RSS feeds, but I have found that Twitter has been a great replacement. The Sims Community is pretty huge on Twitter and we all share news content together – hence why you see many references to other sites in the posts. As for people inside EA, well, I do have a number of EA contacts, but I don’t dare bother them or use their info for newsposts unless I’m granted permission. While some may view them as a source for news, I value their friendship instead and rather just talk with them.

Main thing people have to remember about EA employees – while they have a blast working on the games, keep in mind it’s still a job and not many of them want to talk about it 100% of the time. They are also regular people and like to game and do other things. This is pretty much why you don’t see the site (Simprograms) sending in game questions or setting up interviews – I’d rather much not bother them about their job.

| Simprograms: RabiereAndCo – Interview with Jud in July 3rd La Gazette edition |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

4 reacties

  1. Jud is in dit interview wel erg onzeker over zijn rol in De Sims Community. Als er 1 webmaster is die een erg positieve rol speelt in De Sims Community dan is dat Jud wel.

    Menig webmaster kan daar een voorbeeld aan nemen. Toen ik jaren geleden op Sim Parool met nieuws brengen begon was Jud echt mijn ‘grote voorbeeld’ voor hoe je dingen aanpakt en post. 🙂

  2. Leuk interview, maar de sims 3 site ligt er al een paar dagen uit. Of bij jullie niet, is hun domein verlopen? :$

  3. Ik kan hem wel begrijpen op dat punt. Al zijn de ‘EA employees’ natuurlijk ook maar gewone mensen, er wordt flink naar ze opgekeken. Het zijn toch de mensen die dit spel maken en erover beslissen.

    En uit ervaring weet ik dat een enkele slechte opmerking over de Sims, ze al flink uit hun slof kan doen springen. Maar dat kan ook van hogerhand komen natuurlijk.
    Vriendelijk zijn en ze niet teveel lastig vallen is maar het beste denk ik dan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *