Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Privilege magazine over De Sims en Sims Nieuws

Enkele weken geleden ben ik benaderd door Stijn de Jong van het magazine Privilege om wat te vertellen over De Sims en onze fansite. Vandaag ontving ik een aantal exemplaren van het magazine en het is een erg leuk artikel geworden. Mijn verhaal is flink geredigeerd en dat is maar goed ook want ik had gewoon veel te vertellen.

Het Privilege magazine (oplage 250.000 exemplaren) is niet in de winkel te koop en komt 4 maal per jaar uit. De foto’s zijn bewust een beetje slecht, maar we gaan proberen toestemming te krijgen om over 2 weken een PDF file online te mogen zetten dat wel goed leesbaar is.

4 gedachtes over “Privilege magazine over De Sims en Sims Nieuws”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>