Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Sneak peak op nieuwe De Sims 3 Store spullen

Mediterranean Villa – Everyday: Cool Summer Nights


Luxury Spa Set

De officiële The Sims 3 Facebook heeft deze 3 screens online gezet van nieuwe spullen van De Sims 3 Store. Wanneer deze online komen is niet bekend.

Het is de eerste donderdag van de maand dus er komen vandaag nieuwe spullen op De Sims 3 Store maar of het deze zullen zijn moeten we even afwachten.

16 gedachtes over “Sneak peak op nieuwe De Sims 3 Store spullen”

 1. hiki

  Worden die sets misschien gratis? Dat zou wel mooi zijn want die open haard is echt leuk.

  Maar even afwachten want gratis is iets wat De Sims 3 Store niet vaak doet: al helemaal niet met complete sets 😀

  @ Vogelzang jij hebt toch ook soms problemen met deze site? De officiële werkt gewoon dus ik denk dat er iets mis is met je browser of je verbinding.

  PS: ik heb gekeken op Facebook maar zie niks over gratis. Maar ik kan wat missen hoor: ik zit nooit op facebook en kan wel vaker niks vinden daar.

 2. Nefje

  De sets worden niet gratis. Bij 5000 likes zouden ze de sneak peak posten. Ik denk dat de sets rond de normale tijd beschikbaar zullen zijn.

  Er zit iig leuke dingen bij. Wel jammer van de sjaal bij de man, maar de keuken en slaapkamer zien er goed uit. Het zou moeilijk worden om te kiezen hoe je nou het huis van je Sims wilt inrichten. 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>