Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel – grote Nederlandse boxart

Met dank aan Vanessa van EA Nederland voor de boxart, en Jordy voor de tip om van deze box de juiste kleuren te behouden.

5 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel – grote Nederlandse boxart”

  1. hiki

   Het is een soort combinatie: spullen én nieuwe speelmogelijkheden. Dus een kleine SP en een kleine EP in 1. Hoeveel spullen erin zitten en hoeveel nieuwe speelmogelijkheden er zijn bepaald ook de prijs. Een wat andere opzet dan voor De Sims (3) dus.

   1. Kelvin

    ik denk zelf daarom ook dat TSM een drie-packsysteem krijgt Questpacks zonder echte nieuwefuncties, Adventure pack wel nieuwe functies maar niet echt veel en echte ep’s die veel nieuwe functies bevatten

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>