Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

60 seconden met Barbara Belle uit The Sims Social

In deze ’60 seconden’ maak je kennis met een nieuw figuur uit de wereld van The Sims Social, namelijk Barbara Bell. We zagen al eerder een ’60 seconden’, maar toen met de, in de Sims wereld wel bekende, Bella Goth.

In 60 seconden kom je erachter wat haar lievelingseten is, wat haar bijnaam is en verteld ze wat over haarzelf. Of het interview ook daadwerkelijk 60 seconden duurt, ligt eraan hoe lang je over het lezen doet natuurlijk.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>