2 previews van De Sims 3 Beestenbende

Er zijn weer 2 previews online gekomen van De Sims 3 Beestenbende, 1 op de Italiaanse site Videogame waarin verteld wordt dat dieren 3 levensfases hebben: puppy, volwassen en oudere.

| Videogame: De Sims 3 Beestenbende preview | (google vertaal link)

Een andere preview staat op de Engelstalige Destructoid en hierin wordt onder andere verteld dat er naast papegaaien ook andere vogels in het spel zullen zitten. Deze zitten in de PC/MAC versie van het spel en de limited editon van de consoles versies.

Another big difference between the PC version and the console version is that on PC, you will also have exotic pets like parrots and other birds. For the consoles, they will be part of a special edition that can be seen here. But its more than certain that the other pets could be download content in the future.

| Destructoid: preview De Sims 3 Beestenbende |

7 reacties

 1. Dus in de gewone pc versie zitten ook andere vogels? Dus je hoeft daarvoor niet perse de limited edition te hebben?

  1. De preciese details over wat er extra zit in de Limited Edition zijn door EA nog niet allemaal vrijgegeven dus daar moeten we even op wachten.

   Zoals het in het artikel hier staat zitten de meeste vogels in de gewone editie.

 2. Dit wordt de meest toevoegende uitbreiding tot nu toe denk ik. Moet hem echt hebben. En het liefst nog de Limited Versie. 🙂

 3. wil hem ook super graag ik hoop ook van de knaagdieren dat er ratten konijnen ook er in zitten want dat zijn tenslotte ook knaagdieren dus dat hoop ik echt

 4. Is wel bekent dat er knaagdieren in zitten dan?
  Tot nu toe alleen gehoord over honden, katten, paarden, vogels en reptielen/ambfibien..

  1. Waarschijnlijk komt de digitale versie op Origin / EA Store te staan en in de winkels zal ook een Limited Edition te koop zijn.

   De preciese details zijn nog niet bekend.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *